BDO BREDA & BDO ROOSENDAAL

Gravinnen van Nassauboulevard 101
4811 BN Breda

Tel. (076) 5714900

E-mail: breda@bdo.nl
Website: www.bdo.nl

Aantal medewerkers: 60

Onze belofte: nieuwe perspectieven

In de nieuwe economie doen kansen zich sneller voor dan ooit. Nieuwe spelregels geven een boost aan zakelijk werken. En een nieuwe generatie staat klaar om het anders te doen. Beter, slimmer, innovatiever. Wie succesvol wil ondernemen, moet zelf ook vernieuwen. Open staan voor verandering. En met open vizier kijken naar de mogelijkheden die voor ons liggen.

Nieuwe perspectieven, dát is wat BDO u wil bieden. En kan bieden, dankzij onze unieke combinatie van lokale marktkennis en een internationaal netwerk. Persoonlijke dienstverlening en een professionele aanpak. BDO helpt u graag om vanuit een andere invalshoek naar uw business te kijken. Zodat u de juiste beslissingen neemt om uw organisatie sterker, wendbaarder en succesvoller te maken. Of u nu een mkb-bedrijf, familiebedrijf, publieke organisatie of internationale onderneming bent.

BDO kijkt graag met u vooruit. Samen komen we tot nieuwe inzichten en nieuwe kansen in uw markt. Samen creëren we nieuwe perspectieven.

BDO Roosendaal

Het kantoor BDO Roosendaal is centraal gelegen tussen de twee ‘wereldsteden’ Antwerpen en Rotterdam, vlakbij de Belgische grens. Niet geheel toevallig zijn er diverse collega’s gespecialiseerd in de Belgische regelgeving en worden er regelmatig bijeenkomsten georganiseerd met de werkgroep Nederland-Belgie.

BDO Breda

Het kantoor BDO Breda heeft veel ervaring met dienstverlenende organisaties, handelsbedrijven en non-profit instellingen en bezit veel specifieke kennis over familiebedrijven.

Beide kantoren bedienen veelal regionale bedrijven en voelen zich iedere dag weer persoonlijk betrokken bij de klant en hun specifieke vraagstukken. Een betrokken relatie en het beste advies zijn de basis voor een langdurige en goede vertrouwensband. Dat telt!

BDO. Omdat mensen tellen.
Accountancy | Belastingadvies | Consultancy

Adviseurs

Voor meer informatie over de kantoren kunt u contact opnemen met één van onze adviseurs

Johan van Gils (0165) 59 87 00 Roosendaal
Ruud Vrolijk (076) 571 49 00 Breda

Of volg BDO op Twitter

BDO Breda & BDO Roosendaal

BDO Breda Roosendaal

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!