BEDRIJFSHUIS, HET

Kastelenplein 168-E
5653 LX Eindhoven

Tel. (073) 2032080

Nieuwlandstraat 47.01, Business Centre Velerlei, Tilburg

E-mail: info@hetbedrijfshuis.nl
Website: www.hetbedrijfshuis.nl

Ondernemers hebben het maar druk. Er komt een hoop op hen af. Financiële administratie, belastingen, verzekeringen, maar ook zaken als huisstijl en een website. Gelukkig staan ondernemers er niet alleen voor en is er Het Bedrijfshuis, een bedrijfsadvieskantoor gespecialiseerd in startersbegeleiding en ondernemersadvies.

Bedrijfsadvies voor startende en gevestigde ondernemers

Het Bedrijfshuis in Schijndel staat (startende) ondernemers bij op tal van gebieden. Zo verzorgt Het Bedrijfshuis o.a. bedrijfsadvies, boekhouding, outplacement, en in samenwerking met professionele partners verzekeringen en new media. Ook voor reeds gevestigde ondernemers is Het Bedrijfshuis het ideale klankbord. Iedere ZZP-er en ondernemer die tot maximaal 20 man personeel heeft, is welkom bij de allround bedrijfsadviseurs.

Loonstrook voor ondernemers: inzicht in inkomsten

Waar het voor veel (startende) ondernemers aan schort, is een gebrek aan inzicht in netto inkomsten. Zeker voor de ondernemers die vanuit een uitkering of vaste aanstelling komen, is het omschakelen. Zij zijn gewend om iedere maand een vast bedrag te verdienen. Voor ondernemers ligt dit anders. De ene maand is de andere niet. En dat maakt plannen lastiger.

Het Bedrijfshuis heeft een loonstrook voor ondernemers ontwikkeld. Met deze tool zien ondernemers eenvoudig en overzichtelijk wat zij maandelijks netto kunnen verdienen. Dit geeft niet alleen een hoop rust en zekerheid, het stelt ondernemers ook in staat om een betere financiële planning te maken.

Gratis kennismakingsgesprek

Om te bekijken wat Het Bedrijfshuis voor u kan doen, vindt er altijd een eerste kennismakingsgesprek plaats. Dit is bewust zeer laagdrempelig opgezet: u maakt nog geen kosten. Het gesprek is geheel vrijblijvend en u profiteert direct van gratis bedrijfsadvies. Als blijkt dat er een klik is en Het Bedrijfshuis kan u verder helpen, dan worden alle kosten vooraf inzichtelijk gemaakt. Met een scoringspercentage van maar liefst 94% is dit vrijwel altijd het geval.

Persoonlijke dienstverlening met vast contactpersoon

Inmiddels begeleidt Het Bedrijfshuis zo’n 400 bedrijven. Zij kozen voor het administratie- annex bedrijfsadvies kantoor om verschillende redenen. De dienstverlening wordt beoordeeld als persoonlijk, flexibel, eerlijk en deskundig. Bovendien wordt Het Bedrijfshuis vaak geroemd om de korte lijnen: iedere klant heeft één vast contactpersoon.

Oplossing voor werkgevers

Steeds meer mensen komen op straat te staan doordat ze boventallig zijn. Aan werkgevers de ondankbare taak om mensen te laten gaan. Toch is er vaak een budget beschikbaar voor outplacement met als doel om mensen weer aan het werk te krijgen. Met dit budget is meer mogelijk dan men in eerste instantie vermoedt. Het Bedrijfshuis zorgt namelijk voor een volledige begeleiding van loondienstverband naar een start als ondernemer en alles wat daarbij komt kijken.

Advies op maat voor alles wat bij een bedrijf komt kijken

Het Bedrijfshuis staat startende en gevestigde ondernemers bij op het gebied van bedrijfsadvies, administratie, verzekeringen, het ondernemingsplan, leasing en marketing. Daaronder vallen onder andere:

  • Bedrijfsadvies: loonstrook voor ondernemers
  • Administratie: jaarrekening, fiscale aangiften, aangifte inkomstenbelasting en omzetbelasting
  • Verzekeringen: arbeidsongeschiktheidsverzekering, bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, rechtsbijstand, verzuimverzekering, ziektekostenverzekering
  • Marketing: professionele website, huisstijl, zoekmachine optimalisatie

Wilt u weten wat Het Bedrijfshuis voor u kan doen? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag een eerste kennismakingsgesprek aan.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!