home » bedrijven » Bouw »

BEEK INGENIEURS B.V., VAN

Logo BEEK INGENIEURS B.V., VAN

Utrechtsestraat 59
6811 LW Arnhem
Postbus 1001
6801 BA Arnhem

Tel. (026) 3127000

E-mail: info@vanbeek.com
Website: www.vanbeek.com

Van Beek | Specialist in integraal energiemanagement

Integraal energiemanagement specialist Van Beek is een adviesbureau gespecialiseerd in energiemonitoring en energiemanagement. Van Beek gelooft in een integrale aanpak van energiemanagement en biedt daarvoor advies én software over de gehele as van energiemanagement. Onze dienstverlening is op te delen in drie elementen: Proces & Organisatie, Techniek & Haalbaarheid en Monitoring Services. Energiemanagement wordt pas echt effectief wanneer een organisatie alle elementen integraal inzet. 

Iconen

Met onze brede expertise van organisatiebeleid, wet- en regelgeving, technische energieonderzoeken en energiemonitoring is Van Beek de aangewezen partij om organisaties proactief op weg te helpen in de energietransitie. 

Betrouwbaar partner voor elk energievraagstuk

Sinds de oprichting in 1982 helpt Van Beek een grote diversiteit aan organisaties bij het krijgen en houden van Grip op Energie, waaronder: industriële organisaties, zorginstellingen, onderwijsinstellingen, retailorganisaties, overheidsinstellingen en meer. Als betrouwbaar partner voor elk energievraagstuk onderhoudt Van Beek veel langetermijnrelaties met haar klanten. 

Blogserie: Verduurzaming Van Beek kantoorpand van energielabel E naar A

In de blogserie ‘Practice what you preach: van E naar A’ neemt Ron Hendriks, directeur van Van Beek u mee in het verduurzamingstraject van het Van Beek kantoorpand, een monumentaal gebouw van eind 1800. Dit traject laat zien dat veel mogelijk is, met de juiste motivatie! Lees de blogserie op vanbeek.com/vanenaara

Energielabel voor huis

ErbisOne – Van Data naar Duurzaam

Van Beek is de leverancier van het innovatieve energiemanagement dataplatform ErbisOne. Veel organisaties maken gebruik van dit platform. Het platform is flexibel in te richten en is daardoor geschikt voor elke organisatie. ErbisOne staat centraal in effectief energiemanagement. Klik hier voor meer informatie over ErbisOne.

Laptop met statistieken

Integraal Energiemanagement magazine 

Bent u benieuwd wat de dienstverlening van Van Beek inhoudt? Wilt u ontdekken hoe uw organisatie proactief de energietransitie kan aanpakken? Om organisaties te inspireren heeft Van Beek het integraal energiemanagement magazine uitgebracht vol tips en praktijkvoorbeelden. U kunt dit gratis magazine aanvragen via vanbeek.com/magazine2020.  

Van Beek

 

Interview met de onderneming

Volgens Pieter Metz staan duurzaamheid en energiebesparing bij veel organisaties hoog op de agenda. ‘Elk bedrijf is er langzamerhand van overtuigd dat zij stappen moeten gaan zetten op het gebied van duurzaamheid. De beweegredenen om stappen variëren. Sommige bedrijven worden in de energietransitie primair gedreven om altijd te willen voldoen aan de wetgeving. Andere bedrijven zien vooral de financiële kant als belangrijkste drijfveer. Managementteams van bedrijven en organisaties kijken naar de langere termijn en zijn daarom vaak al volop proactief bezig met energiezuinig produceren en het verminderen van de CO2-uitstoot. Nieuwe projecten die worden gerealiseerd voldoen vaak al aan de hoogste standaarden op het gebied van duurzaamheid en energiezuinigheid. Tegelijkertijd werken zij zo aan een duurzaam imago waar iedereen in de organisatie trots op is.’ Proces & Organisatie Metz legt uit dat bij integraal energiemanagement drie elementen belangrijk zijn...

Volledig interview »