home » bedrijven » Bouw » Profiel »

Artikelen BEEK INGENIEURS B.V., VAN

Bedrijfsnieuws

Technologie ErbisOne maakt werk van energiebesparing en duurzaamheid

Energiebesparing en duurzaamheid worden steeds belangrijker in de vastgoedsector. ‘Uiteindelijk gaat het erom dat mensen zich prettig voelen in een gebouw, maar ook dat het energieverbruik zo laag mogelijk wordt gehouden', zegt directeur Ron Hendriks van Van Beek.

Ondernemerstips

Technologie Meld u aan voor de gratis Van Data naar Duurzaam webinars

Van februari t/m juni 2021 organiseert Van Beek een serie van zes Van Data naar Duurzaam webinars. In deze gratis webinars van elk een uur wordt u meegenomen in de 'wondere wereld' van energiemonitoring.

Interviews

Innovatie & MVO ‘Integraal energiemanagement is een continu proces’

In de Klimaatwet die in 2019 is aangenomen, staat onder meer dat de CO2-uitstoot in ons land in 2030 met 49 procent moet zijn gereduceerd ten opzichte van 1990. In 2050 moet zelfs een reductie van 95 procent zijn gerealiseerd. ‘De energietransitie speelt een belangrijke rol om de CO2-uitstoot terug te dringen. Gelukkig nemen steeds meer partijen hun verantwoordelijkheid en gaan ze aan de slag met duurzaamheid en energiebesparing’, zegt Pieter Metz van Van Beek. ‘Integraal energiemanagement helpt partijen om proactief toe te werken naar een duurzame en energiezuinige toekomst.’