BEELENKAMP ONTWERPERS

Veemarktstraat 36 (De PLINT)
5038 CV Tilburg

Tel. (013) 5945656

E-mail: bureau@beelenkamp.com
Website: www.beelenkamp.com

Een website, jaarverslag, brochure, affiche, short movie of identity scense het zijn slechts middelen. Zichtbaar worden, dat is waar het uiteindelijk om draait. Het maakt niet uit met welk middel. Beelenkamp ontwerpers heeft het idee dat u helpt met het vergroten van uw naamsbekendheid, het versterken van uw imago en het effectief communiceren met uw doelgroep.

Creatief en vernieuwend

Joost Beelenkamp, eigenaar van Beelenkamp Ontwerpers, kreeg zijn creativiteit met de paplepel ingegoten. Met een oudere broer als beeldhouwer / illustrator en een vader als multi-talent, die dingen maakte die nog niet bestonden, maakte Joost als middelste van het gezin zijn eerste ontwerpen toen hij 13 jaar was. De affiches cavia’s te koop waren het gesprek van de dag in de straat. In 1979 begint hij als ondernemer en Beelenkamp Ontwerpers groeit uit tot dé specialist in concept en vormgeving.

Merk identiteit

Beelenkamp Ontwerpers ontwerpt én realiseert de mix aan middelen die nodig zijn voor de identity en branding van product of bedrijf. Investeren in de lange termijn is daarbij een vereiste. Je zet je merk niet vandaag neer, zodat morgen iedereen weet van jouw bestaan.

Van conceptontwikkeling tot realisatie

Een opdrachtgever kan zijn totale vraagstuk bij het design- en communicatiebureau neerleggen. Beelenkamp Ontwerpers bedenkt het concept en zorgt multidisciplinair voor de realisatie. Voor ieder project wordt namelijk een nieuw projectteam samengesteld. Het team wordt aangevuld met vaste freelance specialisten. Als het nodig is om daar een camera man, illustrator, tekstschrijver, fotograaf of webdeveloper voor in te vliegen, dan gebeurt dat.  

Sterk in combinatie taal en beeld

Onbegrensd creatief en origineel. Niet alleen in beeld maar juist ook in typografie. Een prikkelende koptekst die ook nog eens goed smoelt, dat maakt een ontwerp bijzonder en dat is waar Beelenkamp Ontwerpers bekend om staat.

Helder in hun eenvoud

Een opdrachtgever heeft vaak meerdere wensen. De ontwerpers van Beelenkamp zijn specialisten op het gebied van minimaliseren. “Ook in dit digitale tijdperk moeten we ons realiseren dat het om de communicatie tussen mensen gaat. De boodschap moet duidelijk zijn. Dus geen onderbroekenlol of vage dubbele ladingen, te mainstream daar houden wij niet van. Wij werken met serieuze opdrachtgevers die houden van klinkklare taal.”, aldus Beelenkamp.

Een totale uitstraling

Communiceren doet u via vele media, met tekst, beeld, vorm en kleur. Beelenkamp Ontwerpers focust op het totaalbeeld. Dat leidt tot onderscheidende en inspirerende concepten en ontwerpen die de kwaliteit van uw organisatie/product onderstrepen en ook nog lang mee gaan.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!