home » bedrijven » Bouw »

BEERENS GROUP

Logo BEERENS GROUP

Livingstoneweg 50
4462 GL Goes

Tel. (0113) 231 920

E-mail: info@beerens.com
Website: www.beerensgroup.nl

The sky is the limit

Een interieur op maat, een badkamer of keuken compleet naar uw wens en op maat gemaakt, of de bijzondere inrichting van een luxe jacht: bij Beerens Interieurs doen wij het allemaal. ‘The sky is the limit’. Op basis van de wensen van de klanten bouwt het  bedrijf op ambachtelijke wijze interieurs. Luxueus, van hoge kwaliteit en uniek. Beerens Interieurs is onderdeel van de Beerens Groep en kent drie takken van sport: interieurbouw, scheepsinterieurs en keukens en badkamers.

Interieurbouw

Van balie tot bejaardentehuis; Beerens Interieurs ontwerpt en maakt het. Voor bedrijven, instellingen, winkels en industrie verzorgt het bedrijf de inrichting van bijvoorbeeld de receptie, kantoren, vergaderruimtes, bedrijfskantine of het restaurant. Het maakt en plaatst individuele meubelen, maar kan ook een compleet nieuwe inrichting ontwerpen en de installatie ervan begeleiden. Bovendien maakt Beerens Interieurs ook meubelen voor particulieren. Denk aan kasten die perfect passen in de beschikbare ruimte.

Scheepsinterieurs

Luxe is een understatement in de wereld van grote jachten. Beerens Interieurs maakt scheepsinterieurs met veel aandacht en liefde voor het vak. De interieurs zijn altijd op maat gemaakt - geen jacht is hetzelfde - en ontworpen naar de smaak van de eigenaar. De eigenaar blijft overigens discreet anoniem.

Keukens en sanitair

Bij Beerens Interieurs worden klanten niet beperkt door de keuze in de showroom. Het bedrijf bouwt keukens en sanitair geheel naar uw smaak en op maat. Bovendien maakt het alles op maat in de eigen fabriek. Die kast in de nis is dus geen enkel probleem. Sterker nog, omdat Beerens Interieurs alles zelf in de eigen fabriek vervaardigt, zijn er geen meerkosten verbonden aan maatwerk. Voor het sanitair in de badkamers wordt samengewerkt met namen als Kartell by Laufen.

750m2 showroom

Per maart 2015 bent u van harte welkom in de 750m2 grote showroom. U ziet voorbeelden van de unieke ontwerpen van Beerens Interieurs in de twee huizen die zijn ingericht. Laat u inspireren! Want ook dat is een kracht van Beerens Interieurs. Het bedrijf kijkt verder dan alleen de eigen meubelen. Het geeft advies van gordijnstof tot verf en schakelt graag partners in om uw wensen uit te voeren. Voor de zakelijke klanten neemt Beerens Interieurs al vaak de regie van een verbouwing uit handen. Daarvoor werken zij samen met betrouwbare partijen die kwaliteit net zo hoog in het vaandel hebben staan. Zo wordt u ontzorgd en kunt u uw tijd besteden aan andere belangrijke zaken.

Van droom naar werkelijkheid

Een nieuw interieur en een nieuwe keuken of badkamer vraagt om een flinke investering. Dan wilt u kunnen vertrouwen op kwaliteit. Beerens Interieurs staat voor kwaliteit én voor luxe. Dit betekent overigens niet dat de keukens en badkamers voor veel mensen financieel onbereikbaar zijn. Breng een bezoekje aan de showroom en verwonder u over de mogelijkheden.

Interview met de onderneming

Maatwerk is niet duur, stelt Jeroen Beerens. En wie hem niet gelooft, is van harte uitgenodigd binnenkort eens een kijkje te komen nemen in Goes. Zo rond maart opent daar de nieuwe showroom van Beerens Interieurs. Zo’n 750 vierkante meter aan meubels, accessoires en vooral beleving: Beerens kijkt ernaar uit. “We richten ons breed, op allerlei smaken. En we beperken ons niet tot de meest exclusieve artikelen. Wensen betaalbaar maken: dat is waar het ons om gaat.” Beerens geeft leiding aan Beerens Interieurs, dat deel uitmaakt van de Beerens Groep. Of het nu gaat om interieurbouw, keukens, badkamers of scheepsinterieurs: Jeroen Beerens biedt het allemaal, samen met zijn team van 20 medewerkers. Dat zijn er een stuk minder dan de 80 personeelsleden van Beerens Winkelinterieurs in Rijen, al is de motivatie even hoog. Buiten de kaders, zonder drempels De klant laten zien wat mogelijk is, verder kijken dan de eerste ingeving: zie daar Beerens’ drijfveren. Praat...

Volledig interview »