home » bedrijven » Bouw »

BEETEN B.V., VAN DE

Erpseweg 9
5463 PG Veghel

Tel. (0413) 363199

E-mail: info@vandebeeten.nl
Website: www.vandebeeten.nl

Van de Beeten B.V.: grondig met daadkracht

Van traditioneel loonbedrijf in de landbouw naar een multidisciplinair grondverzet- en transportbedrijf: dát is de ontwikkeling die Van de Beeten B.V. de afgelopen jaren doormaakte. Met een naamsverandering, een nieuw logo en een nieuwe slogan (‘Grondig met daadkracht’) wil het Veghelse bedrijf aan iedereen laten weten dat het klaar is voor de toekomst.  

De specialisten van Van de Beeten werken aan projecten op het gebied van grondverzet en transport, aanleg van onder- en bovengrondse infrastructuren, aanleg van eersteklas bodems voor de hippische sector, cultuurtechnische werken, leveranties van primaire en secundaire bouwstoffen, containerverhuur, en de realisatie van exclusieve tuinen en vijvers.

Naamsverandering

Onder leiding van oprichter Cor van de Beeten richtte het bedrijf zich eerder vooral op het traditionele loonwerk in de landbouw. Nadat zoon Bas zijn intrede deed in het bedrijf, verschoof de aandacht steeds meer naar de wereld van grote machines, vrachtauto’s en kranen. In 2009 werd het loonwerkgedeelte van het bedrijf verkocht, waarna in 2012 het bedrijf Meulendijks Bulldozers & Transport werd overgenomen. Dat bedrijf had een hele goede naam en contacten in de manegewereld, en was bovendien de huisaannemer van Bavaria. Bij de integrale overname werden alle projecten en ook het personeel van Meulendijks overgenomen. 

Nieuwe bedrijfsnaam

Ook de naam Meulendijks werd opgenomen in de naam van het nieuw ontstane bedrijf. Zo werd Van de Beeten Meulendijks B.V. na die overname in 2012 de officiële nieuwe bedrijfsnaam, echter zonder dat de familie Meulendijks nog in de onderneming actief was. Het bedrijf maakte een nog verdere groei door en toen in 2016 alles nog eens tegen het licht werd gehouden, viel het besluit om de naam opnieuw aan te passen. Sindsdien gaat het bedrijf, geheel in lijn met de daadwerkelijke situatie, verder als Van de Beeten B.V.

Nieuwe huisstijl

Daarbij wilde Van de Beeten ook meteen af van het nog altijd levende imago een loonbedrijf te zijn. In 2017 kreeg die omslag zijn beslag met de introductie van een nieuw logo, slogan en huisstijl. Vanuit deze gedachte profileert Van de Beeten zich nu nadrukkelijk met de zaken waar het bedrijf goed in is.

Alles aanpakken 

‘Nee verkopen’ bestaat niet bij de Veghelse onderneming, die zich vooral presenteert als aannemer in de GWW-markt (Grondwerk, Wegenbouw en Waterbouw). Naast het grondverzet voor hoofdaannemers en de aanleg van manegebodems en wegen, is het bedrijf ook actief in de bouw van distributiecentra en bij de realisatie van natuurtechnische werken als landgoederen en exclusieve tuinen. Van de Beeten pakt eigenlijk alles aan op het gebied van onder meer sloopwerken, transport, containerverhuur en ga zo maar door. Kortom: daadwerkelijk ‘Grondig met daadkracht’! 

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!