BENDERS VERSHUYS B.V.

Straelseweg 183
5914 AL Venlo

Tel. 0900-8600
E-mail: info@vershuys.com
Website: www.vershuys.com

Vershuys is uw moderne online verssupermarkt voor de lekkerste versproducten alsook de dagelijkse boodschappen. De bestelde producten worden rechtstreeks van het land of van onze erkende versproducenten – ’t liefst uit eigen regio – bij u bezorgd!

Uw boodschappen op de zaak bezorgd: 100% vers, 10-15% goedkoper

Waarom kunnen onze bedrijfsboodschappen niet op de zaak bezorgd worden? Is het zo lastig gezond en lekker vers fruit op de werkplek te hebben liggen? Kunnen we niet snel wat leuke cadeautjes voor medewerkers of klanten bestellen? Kan de maaltijd voor de avonddienst niet gezonder? Ik zoek een lekkere lunch of koffieontvangst met luxe gebak ...
Herkent u deze vragen? Met Vershuys.com regelt u het allemaal online in een paar minuten!

Waarom Vershuys.com?

 • Álle bedrijfsboodschappen & verswaren, uit eigen regio waar mogelijk!
 • Bronvers: fruit, brood, gebak, maaltijden, (kerst)cadeau's en meer
 • Niet duurder dan de super, bespaar 10-15% op groothandelsprijzen
 • 24/7 Bestellen: kies uw bezorgdatum en tijdstip
 • Betalen via iDeal, op rekening en via incasso
 • Op elk adres bezorgd, gemiddeld voor € 2,95
 • Honderden tevreden bedrijfsklanten ...

Topvers met modern gemak

Wat u voor 11:00 uur 's morgens online of telefonisch bestelt, komt diezelfde dag via ons unieke logistieke systeem van het land en van onze erkende versproducenten. Uw producten worden de volgende dag topvers gekoeld thuis bezorgd binnen uw gewenst tijdsvenster, op uw werklocatie of elke andere willekeurige plek in onze bezorgcirkels.

Meer versservices en diensten

Vershuys laat u met onderstaande diensten zien dat u de gezonde balans gemakkelijk terug kunt brengen in uw organisatie.

Vers fruit op de werkplek

Een gezond tussendoortje op de werkplek voor werknemers en klanten. Prachtig gepresenteerd in fruitschalen met vers fruit, elke werkdag. Een visitekaartje voor uw bedrijf. Of u bestelt het fruit eenvoudig mee in uw wekelijkse boodschappenbestelling op Vershuys.com. Vraag onze gratis Werkfruit-schaal 'op proef' aan.

Boodschappenbezorgservice

U biedt medewerkers de mogelijkheid op het werk hun complete wekelijkse boodschappen te laten bezorgen. Dat is pas uw medewerkers ontzorgen. Uw medewerker blijft dan nog graag een half uurtje extra. Neem contact met ons op voor een gratis boodschappenafhaalpunt op uw bedrijf.

Vers-ontbijt, -lunch of -maaltijd

Samen ontbijten en lunchen met kraakvers brood van de echte bakker. In een ontspannen sfeer zelf de verse broodjes smeren en beleggen met de lekkerste verse kaas en vleeswaren, aangevuld met vers fruit, salades en vruchtendranken. Investeren in elkaar met prachtige regionale producten dat is het idee. En vaak financieel aantrekkelijker dan elk ander alternatief. Ook heerlijke kant-en-klare versmaaltijden behoren tot ons assortiment, vooral voor uw avondwerkers. Stel uw eigen verslunch samen of neem
direct contact op met ons servicecentrum.

Cadeaupakketten (streek, fruit en meer)

Wilt u uw werknemer verrassen omdat hij een prima prestatie heeft geleverd ofzich al jaren uitstekend inzet voor uw organisatie? Of wilt u uw relatie bedanken voor de plezierige samenwerking, waar dan ook bezorgd? Bij Vershuys.com bent u aan het juiste adres. Stel uw eigen cadeaupakket samen of neem direct contact op met ons servicecentrum.

Beste verswaren voor bezoek, evenement of restaurant

Omdat Vershuys rechtstreeks van de versproducent levert, zonder tussenschakels, zijn de producten echt verser. Dat betekent gezonder, langer houdbaar en lekkerder. Een aanwinst voor uw restaurant, kantine of kookevents. U kunt ook het beste patisserie en gebak op elke dag en tijdstip topvers door ons laten bezorgen op het moment dat uw bezoek er is. Eventueel gepersonaliseerd met uw bedrijfslogo of slogan. Voor een extra persoonlijke en duurzame uitstraling.

6 Vershuys verswaardes

 1. Vers
  Vershuys levert rechtstreeks van het land. Geen grote voorraden, geen tussenhandel, geen opslag. Bij ons is vers, écht vers. En écht vers, is lekkerder, gezonder én langer houdbaar. Zie ook onze 100% Versgarantie.
 2. Persoonlijk
  U wilt ook weten wat er op uw bord ligt en waar het vandaan komt? Vershuys laat u zien wie haar geselecteerde Versproducenten zijn; werkelijke verskenners met liefde en passie voor hun product.
 3. Verrassend
  Vershuys laat u kennismaken met verrassende streekproducten, vergeten groenten, luxe delicatessen en exotische lekkernijen. Probeer ook eens onze menuservice; elke week bereid met verse seizoensproducten. U serveert in een handomdraai een complete en gezonde maaltijd.
 4. Gemakkelijk
  Via onze overzichtelijke website bestelt u het beste vers gewoon vanuit huis. U winkelt wanneer het ú uit komt. En onze versagenten bezorgen uw boodschappen het op het tijdstip dat u het nodig heeft. Of u haalt zelf uw bestelling op op uw werklocatie of bij een van onze vele afhaalpunten.
 5. Gezond
  Onze Vershuys keurmeester heeft alle producten speciaal voor u geselecteerd op milieuvriendelijke teelt, smaak, kwaliteit en versheid. ‘Gezond’ vinden wij belangrijker dan ‘lang houdbaar’. Dus Vershuys producten bevatten géén onnodige toevoegingen. Verser is sowieso langer houdbaar.
 6. ’t Begint bij de boer
  En dàt zou je bijna vergeten! Achter iedere appel, tomaat en sperzieboon zit een mens. Een boer die met veel passie, zorg en liefde het beste wil leveren. Wij, bij Vershuys, noemen ze onze Versproducenten.
Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!