BERGEN ONDERNEMERSZAKEN, VAN

Logo BERGEN ONDERNEMERSZAKEN, VAN

W. Pyrmontsingel 77
6524 BA Nijmegen

Tel. (024) 3233823

E-mail: info@van-bergen.nl
Website: www.van-bergen.nl

Op zoek naar een accountant of belastingadviseur?

Hulp nodig bij uw administratie, belasting, salarisadministratie of jaarrekeningen? Wilt u fiscaal of juridisch advies, managementadvies, startersbegeleiding, bedrijfsopvolging, weten of u voordeel uit de innovatie box en andere fiscale subsidies kunt halen? Of wilt u hulp bij andere ondernemerszaken? Dan zijn wij de accountant of belastingadviseur die u zoekt!
Ondernemen doe je met hart en ziel. Niet van 9 tot 5, maar vierentwintig uur per dag. Dat geldt voor u als ondernemer, maar evengoed voor de specialisten van Van Bergen. En dus kijkt Van Bergen echt verder dan uw cijfers. Als accountant. Als belastingadviseur.

Veel meer dan accountants en belastingadviseurs

Verder kijken dan de cijfers... Zeker geen loze woorden voor de accountants en belastingadviseurs van Van Bergen. Ons doel is uw onderneming echt verder te helpen. We adviseren bij ondernemersvraagstukken. Helpen u op weg in subsidieland. Organiseren netwerkbijeenkomsten, bieden HRM-oplossingen en denken mee met gevraagd en ongevraagd management- en bedrijfsadvies.

Maerten Kurdula (l) & Jeroen van Bergen (r)

Maerten Kurdula (l) & Jeroen van Bergen (r)

Jeroen van Bergen – Eigenaar / accountant

Jeroen van Bergen is mijn naam en ik ben de zoon van de naamgever/oprichter. Al 27 jaar sta ik aan het roer van dit bedrijf dat door mijn vader, Jan van Bergen, in 1962 is opgericht. Een pracht bedrijf, want wat is mooier dan je eigen bedrijf hebben, in een beroep waar je hart ligt!

Ik heb een hart voor een goed financieel, fiscaal, juridisch, strategisch, tactisch en goed onderbouwd advies. Hiervoor kun je bij mij terecht. Een advies waar u wat aan hebt en dat vooral doelgericht en op de toekomst is voorbereid. Voor iedere situatie is namelijk een oplossing en bijna alles is mogelijk.

Maerten Kurdula – Eigenaar / Fiscaal

Mijn naam is Maerten Kurdela, senior Fiscaal jurist en vennoot: uw belastingadviseur, uw vertrouwenspersoon, uw klankbord. Voor al uw MKB-ondernemers- vraagstukken van start tot en met bedrijfsoverdracht. Voor al uw persoonlijke vraagstukken, van huwelijksvermogensrecht tot en met schenk- en erfrecht.

Ik heb een hart voor uw probleem, uw uitdaging en uw succes. Uw probleem is mijn probleem. Uw uitdaging is mijn uitdaging. Uw succes is mijn succes. Als u dat wenst ga ik daarvoor tot de limit. Met hart voor uw zaak. Met u. Met ons team. Dat is mijn missie.

Van Bergen ondernemerszaken. Hart voor de zaak.