home » bedrijven » Bouw »

BERKVENS B.V.

Kanaaldijk Noord 24, 5711 CS Someren


Tel. (0493) 499111
Fax (0493) 496295
E-mail: info@berkvens.nl

Aantal medewerkers: 430
Vestigingsjaar: 1933

Toegang tot meer

Een omgeving waarin mensen wonen of werken, ontmoeten of ontspannen, dient met zorg te worden gerealiseerd. Sfeer, uitstraling en comfort zijn van belang. In ieder geval functionaliteit en gemak. Duurzaamheid verdient onze toenemende aandacht en bovenal ook veiligheid. Voor al deze aspecten is de keuze van binnendeuren en kozijnen in hoge mate bepalend.

Opdrachtgevers en ontwikkelaars. Woningbouwverenigingen en zorginstellingen. Architecten en aannemers. Wederverkopers en consumenten. Berkvens biedt de bouwkolom toegang tot meer.

Specialist in woningbouw, woonzorg en utiliteitsbouw

Berkvens is dé specialist op het gebied van binnendeuren, binnendeurkozijnen en schuifdeursystemen. Een betrokken partner met actuele kennis van de markt en regelgeving en vergaand inzicht in de behoeften van ontwerpers, bouwers en gebruikers.
Op basis daarvan bieden de segmenten, woonzorg en utiliteitsbouw exact de oplossingen die nodig zijn. Vanuit een ongekend assortiment, inclusief geluid-, brand-, vocht-, straling-, kogel-, in- en uitbraakwerende specials. Op elke vraag het juiste antwoord.  

Totaaloplosser

Wat voor omgeving ook wordt gerealiseerd, welke functies er ook plaatsvinden, één ding staat vast: kwaliteit verdraagt geen enkel compromis. U stelt de hoogste eisen aan de deuroplossingen. En dus kiest u voor Berkvens. Voor specialistische knowhow. Voor onderscheidend design en hoogwaardige materialen.

Voor slimme serviceconcepten en daadwerkelijk partnership. Berkvens biedt u een totaaloplossing. Voor onderwijs, leisure, (woon)zorg en zakelijke omgevingen. Voor sociale en private woningbouw, nieuwbouw en renovatie en onderhoud.   

Toonaangevend en verantwoord

Toegang tot meer. Dat begint met goed luisteren naar de markt, inzicht verwerven in de wensen en eisen van ontwerpers, bouwers en gebruikers en op basis daarvan vanuit een helikopterview totaaloplossingen aandragen. Het betekent ook onafgebroken investeren in productontwikkeling en optimalisatie van de eigen processen. Wat we aan uw project willen bijdragen -betere procesbeheersing, reductie van faalkosten en verhoging van de efficiency- streven we ook na in onze drie moderne fabrieken.

De oplossingen van Berkvens passen perfect binnen de filosofie van Duurzaam Bouwen. Gecombineerd met integrale kwaliteitszorg (ISO 9001 en 14001, VCA en KOMO) heeft dit geleid tot een toonaangevende positie op de nationale en internationale bouwmarkt.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!

Bedrijven in dezelfde branche