home » bedrijven » Bouw »

BERSSELAAR MONTAGE B.V., VAN DEN

Industrieweg 16e, 5262 GJ Vught
Postbus 2009, 5260 CA Vught

Tel. (073) 6110008
Fax (073) 6110007
E-mail: info@bersselaarmontage.nl
Website: www.bersselaarmontage.nl

Aantal vaste medewerkers: 10
Vestigingsjaar: 2001

Van den Bersselaar Montage B.V. is een jong en dynamisch bedrijf, gevestigd in Vught. In 2001 is het bedrijf gestart als een eenmanszaak en is inmiddels, dankzij een constante groei, sinds 2004 overgegaan in een B.V. Sterke factor bij Van den Bersselaar Montage B.V. is dat wij de communicatie lijnen kort houden zodat alles snel geregeld kan worden en de klant geheel ontzorgd wordt.

Wij zijn een speler op de afbouwmarkt waarbij de voornaamste werkzaamheden bestaan uit het leveren en monteren van MS-wanden, MS-plafonds, systeemwanden en –plafonds in de meest uiteenlopende projecten. Wij richten ons vooral op het ontlasten van bedrijven en particulieren door middel van het turnkey aannemen van verbouw, renovatie en nieuwbouwprojecten.

Afbouw, verbouw- en renovatiewerkzaamheden

Verder bent u ook voor uw complete afbouw, verbouw- en renovatiewerkzaamheden zoals timmerwerken – voor zowel interieur als exterieur-, stuc- en schilderwerken, tegelwerk, loodgieterswerk en elektra, bij ons op het juiste adres. Wij zorgen voor een goede en strakke planning met een optimaal resultaat tot gevolg.

In de ruim tien jaar van ons bestaan en de ervaring na honderden projecten is Van den Bersselaar Montage B.V. uitgegroeid tot een solide no-nonsens afbouwbedrijf en hebben wij mooie representatieve projecten gerealiseerd, o.a. Hotel Savarin te Rijswijk en de Ventose?at in Eindhoven.

Disciplines

Scheidingswanden

Leveren en monteren van diverse systeemwanden met ieder hun eigen specifieke eigenschappen. Bijvoorbeeld een vast wandsysteem doormiddel van MS-profielen en gipskartonplaten. Omtrent alle aspecten met betrekking tot brandwerendheid, thermische, geluidsisolatie en afwerking zullen wij u optimaal adviseren en zorgdragen voor een perfect eindresultaat. omtrent alle aspecten met betrekking tot brandwerendheid, thermische, geluidsisolatie en combinatie met verlichting wat bijdraagt voor een perfect eind resultaat.

Flexibele wandsystemen

Wanden bestaande uit losse verplaatsbare systeemwand elementen met weinig beperkingen. In vele varianten toepasbaar voor een ontwerp naar eigen voorkeur uitgevoerd in gemelamineerde plaat, glas en deur elementen.

Plafonds

Wij leveren en monteren diverse gips- en systeem plafond met ieder hun specifieke eigenschappen. Bijvoorbeeld een vast gipsplafond van MS-profielen en gipskartonplaten. Graag adviseren wij u

Timmerwerk

Of het nu gaat om timmerwerkzaamheden voor nieuwbouw, verbouw en renovatie, wij kunnen nagenoeg alles op maat leveren en monteren. Van plinten, koven en kozijnen tot ramen en deuren.

Stucwerk

Met behulp van diverse technieken kunnen we elk interieur voorzien van stucwerk, of het nu modern of klassiek is, er zijn oneindig veel mogelijkheden

Tegelwerk

Van keramisch tot natuursteen, ook hiervoor bent u bij Van den Bersselaar Montage B.V. aan het juiste adres.

Voor alle overige (afbouw)werkzaamheden die niet vermeld zijn kunt u altijd vrijblijvend contact met ons op nemen en geven wij u graag een passend advies.

Kortom er is heel veel te realiseren!

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!