BEST GOLF

Golflaan 1, 5683 RZ Best

Tel. (0499) 391443
E-mail: info@bestgolf.nl
Website: www.bestgolf.nl

Aantal medewerkers: 35
Aantal leden: 800
Oprichtingsjaar Best Golf & Country Club: 1989

Golf draait om techniek. Om concentratie, kunde en tactiek. Toch is dat nog lang niet alles. Want golfen is vooral beleven. Opgaan in een prachtig landschap, op ontspannen wijze van hole naar hole. En na afloop genieten en tafelen in het restaurant. Dat hele plaatje komt bij Best Golf aan de rand van Eindhoven volop tot z’n recht. En dat laten de medewerkers u graag ervaren.

Best Golf ligt langs de A2, vlakbij het vliegveld van Eindhoven. Dat biedt de bezoeker een prima uitvalsbasis. De golfbaan biedt de golfer volop uitdaging, zoals de pakweg 800 leden van Best Golf & Country Club u ongetwijfeld kunnen vertellen. Toch kunnen ook niet-golfers er prima terecht. Zo is restaurant Dimples zeker een bezoek waard voor wie alleen al culinair wil genieten. En dat alles in een ambiance van klasse met een Brabantse, Bourgondische inslag.

Golfbaan boordevol afwisseling

Die gemoedelijke sfeer ervaart u al vanaf uw eerste tee op de 18 holes golfbaan. De omgeving biedt u veel afwisseling en wisselt om de 4 à 5 holes tussen een park- en boslandschap. De indeling van de greens en fairways biedt voldoende uitdaging – ook voor de meer geoefende golfspeler. Bovendien liggen de holes nergens meer dan 60 meter uit elkaar. U legt de gehele route van de golfbaan dus relatief snel af.

Golf Academy en 9 holes P&P

Bent u nog niet bekend met golfen maar ziet u de sport wel zitten? Best Golf laat u graag kennismaken met de beginselen ervan. Binnen de Best Golf Academy gaat u veelzijdig aan de slag met alles wat bij golftechniek komt kijken. En bent u al wat verder, oefen dan uw korte slagen op de 9 holes P&P baan. In het weekend en doordeweeks kunt u daar voor een greenfee van slechts € 12,50 voor een hele dag terecht.

Gunstige tarieven greenfee

Staat u graag ’s ochtends of juist later op de dag op de baan, dan profiteert u van een lager tarief voor uw greenfee. Start u vóór 11.00 of na 14.00 uur, dan hanteert Best Golf hiervoor lagere tarieven. Hoe eerder of hoe later u start, des te goedkoper is uw greenfee. U kunt elke dag van start tussen 7.30 en 20.00 uur. Bovendien verloopt een starttijd reserveren heel eenvoudig online.

Ontdek restaurant Dimples

Best Golf ziet golfen als een totaalconcept. Als iets wat u moet beleven. Dat zit ‘m uiteraard in het golfen zelf, maar óók in alles eromheen. Hoe zich dat vertaalt, blijkt uit de opzet van restaurant Dimples. Dat bevindt zich op de eerste verdieping van het clubhuis en onderscheidt zich met een fraai panoramaterras over de omgeving. U geniet bij restaurant Dimples van een lunch of diner. Ook voor borrels kunt u er terecht.

Vergaderen langs de golfbaan

Naast een restaurant heeft Best Golf ook meerdere ruimten om te vergaderen. Parkeergelegenheid is geen enkel probleem, bovendien zijn snelweg en treinstation nabij. Vergaderen bij Best Golf is vergaderen in een omgeving waarin natuur en stijl op unieke wijze samenkomen. Uiteraard kunt u het nuttige ook met het aangename verenigen, door het  vergaderen te combineren met een golfclinic of wedstrijd. Vraag het team van Best Golf naar de mogelijkheden!

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!