BF GLOBAL LOGISTICS B.V.

Gesworenhoekseweg 3
5047 TM Tilburg

Tel. (013) 4582970
Fax. (013) 4582988

E-mail: info@bfglogistics.com
Website: www.bfglogistics.com

John Hicksstraat 15
5928 SJ Venlo

BF Global Logistics is gespecialiseerd in wegtransport binnen Europa. Wat u ook wilt vervoeren, waar vandaan en waar naartoe, het Tilburgse bedrijf levert een totaaloplossing voor al uw logistieke processen.

Transport over weg, lucht en zee

Dagelijks zijn er vertrekken naar verschillende landen in Europa om onder andere kleding, high-tech apparatuur, auto onderdelen, machines of medische goederen, van A naar B te vervoeren. Sinds de oprichting in 2012 heeft het bedrijf een flinke groei doorgemaakt en haar diensten uitgebreid met zeevracht en luchtvracht.

Distributiecentrum op strategische locatie

Het logistieke distributie centrum van maar liefst 12.500 m2 is gevestigd in Tilburg. Een strategisch gekozen positie tussen de vliegvelden van Amsterdam en Brussel en de havens in Rotterdam en Antwerpen. In het distributiecentrum zorgt BF Global Logistics voor een veilige opslag van uw goederen totdat deze gedistribueerd kunnen worden naar een volgende locatie.

Strakke logistieke planning

Vanuit het distributiecentrum in Tilburg zijn er dagelijks vertrekken naar verschillende locaties binnen Europa. BF Global Logistics is hierbij gespecialiseerd in groupagezendingen. Hierdoor kan ook uw kleine zending op het juiste moment op de juiste plek worden bezorgd. Voor de hoofdbestemmingen in Europa biedt BF Global Logistics een speciale 24/36 uurs deur-tot-deur service. Om dit mogelijk te maken werkt BF Global Logistics in elke bestemming met een exclusieve eigen agent die ervoor zorgt dat uw zending vanuit het depot in het buitenland op de plaats van bestemming komt.

Track and Trace E-service

Via de E-service kunt u uw zending zelf volgen. U krijgt een account waarmee u in kunt loggen op de website van BF Global Logistics en uw vracht 24/7 kunt volgen. Zo kunt u zelf zien wanneer deze is afgeleverd. 

Opslag of transport nodig?

Heeft u zelf geen transport mogelijkheden of geen opslagplaats, BF Global Logistics helpt u bij al uw logistieke vraagstukken. Ook voor ad hoc aanvragen kunt u terecht. Dus heeft u op het laatste moment nog een zending die naar het buitenland moet, wij regelen het voor u.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!