BIDFOOD HELMOND

Logo BIDFOOD HELMOND

Korendijk 16
5704 RD Helmond

Tel. (088) 8008900

E-mail: info@bidfood.nl
Website: www.bidfood.nl

Bidfood: maakt foodprofessionals succesvoller

Bidfood is een horecagroothandel voor de professionele keuken en heeft inmiddels een van de grootste online marktplaatsen in de foodservice. De onderneming heeft in Nederland zeventien vestigingen en bedient zo’n 25.000 klanten in de professionele foodwereld: van cafetaria tot catering, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant. Bidfood kiest voor een digitale aanpak: alle artikelen worden online besteld en vervolgens bezorgd door één van de 350 vrachtwagens van de groothandel.

Mensen Bidfood

De eerste bouwstenen voor Bidfood werden in de jaren veertig van de vorige eeuw gelegd. De  grondleggers (van Kok-Ede tot Deli XL) hebben er sindsdien alles aan gedaan om de grote foodwereld voor hun klanten bereikbaar te maken. Onvermoeibaar hebben zij mensen en middelen  samengebracht. Door strategische overnames van horecagroothandels en versproducenten konden ze uitgroeien tot de grootste online marktplaats in de foodservice.

Een bereikbare foodwereld

Bidfood Nederland is nu onderdeel van het internationale foodservicebedrijf Bidfood, dat actief is in 36 landen wereldwijd. Hiermee maakt Bidfood de foodwereld bereikbaar voor iedereen. Producten uit de verste uithoeken van de wereld en van internationale aanbieders, maar ook Hollandse streekproducten van boeren en telers uit eigen regio.

De klant kan met een paar klikken snel en eenvoudig kiezen uit 50.000 food en non-food artikelen. Uiteindelijk wordt alles gebundeld en geleverd tot in de keuken. Bidfood is een horecagroothandel voor de professionele keuken en heeft inmiddels een van de grootste online marktplaatsen in de foodservice. De onderneming heeft in Nederland zeventien vestigingen en bedient zo’n 25.000 klanten in de professionele foodwereld: van cafetaria tot catering, van kantine tot zorginstelling en van hotel tot restaurant. Bidfood kiest voor een digitale aanpak: alle artikelen worden online besteld en vervolgens bezorgd door één van de 350 vrachtwagens van de groothandel.

Persoonlijke aanpak

Onze focus ligt volledig op de professionele foodwereld. Hierdoor begrijpen wij de unieke wensen en uitdagingen van iedere foodprofessional. Onze aanpak is persoonlijk en we denken mee met de ondernemer. Of het nu gaat om culinair advies, het uitwerken van concepten of het opstarten van een nieuwe zaak, de specialisten van Bidfood staan er klaar voor. De mogelijkhedendie technische innovaties bieden, worden daarbij volop benut en dat creëert tijd voor persoonlijke aandacht.

Duurzaam ondernemen

Dat duurzaam ondernemen één van de drie strategische pijlers is, mag geen verrassing zijn. Transparantie en duurzaamheid spelen een belangrijke rol in de wereld van food. Bidfood werkt continu aan het gezonder en duurzamer maken van het assortiment, waarbij zoveel mogelijk bij de bron wordt ingekocht. Er is aandacht voor onderwerpen waar Bidfood het verschil kan maken, zodat de impact zo groot mogelijk is. Een goed voorbeeld hiervan is de duurzame verpakkingsambitie, waarbij Bidfood streeft naar minder, lichtere en herbruikbare verpakkingen in de foodservicebranche.

Foodprofessionals succesvoller maken

Bidfood is duidelijk een online groothandel die de hele foodwereld dichtbij brengt. Van de mooiste versproducten tot alles wat de chef-kok nodig heeft om die producten te bereiden en te serveren. Met de inspiratie en aandacht die het verdient. Alles om de foodprofessional succesvoller te maken met het beste eten en drinken. U bent van harte welkom op www.bidfood.nl.