BIJ YAN

Logo BIJ YAN

Einsteinstraat 20, 6604 BW Wijchen
Postbus 340, 6600 AH Wijchen

Tel.: 024- 641 42 93
Fax: 024- 642 03 61

Website: www.bijyan.nl
Email: info@bijyan.nl

Sinds 2016 opereert de bedrijfscateringtak van AMC Groep onder de naam: Bij Yan Bedrijfscatering. Met dezelfde kwaliteit maar in een nieuw jasje verzorgt Bij Yan dagelijks voor meer dan 1500 mensen, verspreid over diverse bedrijfsrestaurants, de lunch en warme maaltijd. Met heerlijke, lokale en duurzame producten maakt Bij Yan van elke maaltijd een feestje. 

Bij Yan Catering Concepts

Bij Yan gaat altijd uit van uw wensen en maatwerk is daarbij gebruikelijk. Om u toch een idee te geven van de mogelijkheden Bij Yan zijn er 4 concepten ontwikkeld met binnen elk concept zorgvuldig uitgekozen producten. Het eerste, en meest eenvoudige concept heet Jy Belegd. Binnen dit concept krijgt u de beleving alsof u thuis luncht. Het tweede concept genaamd Fyn Belegd gaat een stapje verder. Binnen dit concept is het aanbod divers en elke week staan er verschillende luxe broodjes op het menu. Ook overheerlijke salades behoren tot de mogelijkheden. Ryk Belegd is het derde concept binnen Bij Yan en binnen dit concept geniet u van de complete foodbeleving. Dit concept biedt een uitgebreid, luxe en divers assortiment met dagelijks luxe broodjes, maaltijdsalades, verse smoothies en wraps. Het laatste concept is Vry Belegd en heeft een andere opzet dan de overige concepten. Als u kiest voor Vry Belegd wordt een vast bedrag betaald waardoor het voor uw medewerkers mogelijk is een vrije keuze te maken tijdens de lunch. Binnen dit concept is het mogelijk te kiezen voor een meer eenvoudig assortiment maar ook voor een luxe en uitgebreid assortiment.

Grab ’n Go

De tijd dat de kantoortuinen dagelijks van half 9 tot 5 bezet waren lijkt voorbij. Steeds vaker kiezen bedrijven voor flexibele arbeidstijden waarbij werken plaats- en tijdsonafhankelijk wordt. Dit vraagt ook om aanpassingen binnen de catering. Medewerkers en gasten willen immers op elk moment van de dag de mogelijkheid hebben een ontbijt, lunch, maaltijd of snack te nuttigen. Met de Grab ’n Go formule spelen we in op deze behoefte door kant- en klare eindproducten aan te bieden. Hierdoor is het mogelijk op elk gewenst moment te kunnen voorzien in belegde broodjes, panini’s, soepen, maaltijdsalades, sapjes, snacks en zoetwaren. 

Fit & Vitaal

Een tweede trend waar Bij Yan op inspeelt is dat eten behalve lekker ook gezond moet zijn. Medewerkers werken efficiënter wanneer zij zich gezond en fit voelen en hier kunt u als werkgever uw steentje aan bijdragen. Onze fit en vitaal gedachte vertaalt zich in het aanbieden van gezonde producten, stimulerende prijsstellingen voor de gewenste gezonde keuze en een intelligente positionering van deze producten bij de uitgiftebalie.