BLOKLAND COLD STORES B.V.

Simon Homburgstraat 14
5431 NN Cuijk

Tel. (0485) 319500

E-mail: info@bloklandcoldstores.com
Website: www.bloklandcoldstores.com

Aantal medewerkers: 35
Vestigingsjaar: 1913
Kwaliteitsnorm:
- ISO 9001:2008
- HACCP

Blokland Cold Stores BV - Partners in de regio

Blokland Cold Stores is sinds haar oprichting in 1913 uitgegroeid tot een full service koel- en vrieshuis. U kunt bij ons terecht voor de opslag van al uw koel- en diepvriesproducten. Vlees, vis en vruchtensappen bijvoorbeeld, maar ook groente, fruit, aardappelproducten, snacks, ijs, gebak en andere deegwaren. 

Al jaren staan wij in Noord-Brabant bekend om het inpakken en invriezen van vleesproducten uit de streek, vooral gericht op export.

Blokland Cold Stores uw externe magazijn voor -20 C

Minder bekend is dat Blokland Cold Stores als partner steeds meer gevraagd wordt voor ondersteuning bij projecten. Denk hierbij aan tijdelijke opslag bij de introductie van een nieuw product of ruimtegebrek tijdens een verbouwing. Ook het aanleggen van extra voorraad voor het opvangen van de piekperiode zomer of juist Kerst is mogelijk. Dit begint bij enkele pallets tot grote volumes zoals enkele volle trailers.

Magazijnfunctie Blokland Cold Stores

Indien gewenst nemen wij nemen (tijdelijk) de magazijnfunctie over. Producten worden bij Blokland Cold Stores in groot volume geleverd, vaak door meerdere leveranciers. Wij verzorgen de handling voor de levering naar uw klanten, met de gewenste aantallen en duidelijke labeling. We kunnen orderpicken op voorkeur van de klant. Bij langere projecten worden systemen gekoppeld of werken we in het systeem van de klant met een lokale terminal. Door onze uitgebreide administratiesysteem zijn we erg flexibel

Dit proces is bekend binnen de supply chain als breaking bulk. Dit passen wij toe bij producten die opgeslagen worden bij -20C°. De producten kunnen ook getempereerd worden naar +2°C, zodat directe verweking mogelijk is.

Op deze manier werken we samen aan een efficiënte supply chain en houden we de kosten laag voor de eindgebruiker.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!