BLUEKENS TRUCK EN BUS B.V.

Vestiging Breda
Tinstraat 1
4823 AA Breda
Postbus 7202
4800 GE Breda

Tel. 088- 006 98 00
Fax (076) 542 06 80
E-mail: bw.breda@bluekens.nl
Website: www.bluekenstruckenbus.nl

Vestiging Oosterhout
Souvereinstraat 4
4903 RH Oosterhout
Postbus 7202
4800 GE Breda
Vijf Eiken
Tel. 088 - 006 98 80
Fax (0162) 45 60 83
E-mail: bw.oosterhout@bluekens.nl
Website: www.bluekenstruckenbus.nl

Vestiging Roosendaal
Gewenten 51
4704 RE Roosendaal
Postbus 7202
4800 GE Breda
Borchwerf
Tel. 088 - 006 98 40
Fax (0165) 54 34 25
E-mail: bw.roosendaal@bluekens.nl
Website: www.bluekenstruckenbus.nl

Vestiging Goes
V. Stuartweg 14
4462 GE Goes
Postbus 7202
4800 GE Breda

Tel. 088 - 006 98 50
Fax (0113) 24 74 13
E-mail: bw.goes@bluekens.nl
Website: www.bluekenstruckenbus.nl

Bluekens Truck en Bus is een full service dealer van Volvo Truck en Bus, Terberg Trucks en de lichte lijn Iveco bedrijfswagens. Onder de naam BlueCoach levert Bluekens mini- en midibussen, touringcars en bussen voor het openbaar vervoer. Met dit omvangrijke productenpakket, maar zeker met de diensten die Bluekens aanbiedt om de zorg voor truck of wagenpark totaal uit handen te nemen van de transportondernemer, is Bluekens Truck en Bus met recht partner in mobiliteit.

Met het Volvo Trucks-programma heeft Bluekens een sterke troef. De kernwaarden van Volvo Trucks: kwaliteit, veiligheid en zorg voor het milieu sluiten naadloos aan op die van Bluekens Truck en Bus. De producten zijn toonaangevend in de transportwereld: van de Volvo FL voor stads- en regiodistributie tot en met de truck voor het internationale vervoer de Volvo FH. Bluekens Truck en Bus is ook volwaardig dealer voor de trucks van Terberg Trucks. U kunt voor zowel verkoop als after sales terecht bij alle Bluekens Truck en Bus vestigingen. Tot slot kunt u voor de lichte bedrijfswagens van Iveco terecht bij de vestigingen Middelharnis en Oosterhout.

Bluekens ook voor personenvervoer

In BlueCoach verenigt Bluekens Truck en Bus zijn rijke ervaringen in het bussegment. BlueCoach staat voor maatwerk. Maatwerk dat al begint wanneer u een bus wilt aanschaffen. Samen met u bepalen we de eisen waaraan de bus moet voldoen, in overeenstemming met de inzet die u voor ogen heeft. Door onze jarenlange expertise in de buswereld zijn wij in staat u een bus op maat te leveren

BlueCare, allesomvattend dienstenpakket

Bluekens Truck en Bus heeft al haar services en diensten samengevat in BlueCare, een totaalpakket aan diensten voor de ondernemer, waarin de dagelijkse zorg voor een voertuig -24 uur per dag, 365 dagen per jaar- uit handen wordt genomen.

Onderdeel van dit pakket vormen onder meer de Bluekens Fuel Save Centers in Breda en Roosendaal. In korte tijd kan een voertuig hier gediagnosticeerd worden en krijgt u een advies op maat hoe u het beste brandstof kunt besparen. De Fuel Save Centers maken de essentie van BlueCare duidelijk, want het is een totaalpakket diensten waarin het monitoren en beheersen van alle aspecten die de kilometerkostprijs beïnvloeden is samengevat.

De klant staat centraal en het doel is voor hem kosten te besparen. Het pakket is modulair opgebouwd en biedt online services, gecertificeerde trainingen, reparatie- en onderhoudscontracten en verschillende financieringen en verzekeringen. Gedurende de levensduur van het voertuig wordt de inzetbaarheid verhoogd door proactieve, online planning, -informatie en het beheersen van onderhoudskosten. Ook dat is kostenbesparing.

Erkend Duurzaam

Als een van de eerste truckdealerbedrijven werd Bluekens Truck en Bus gecertificeerd als ‘Erkend Duurzaam’. Om voor het certificaat in aanmerking te komen, heeft het Instituut voor Duurzame Mobiliteit (IvDM) Bluekens Truck en Bus getoetst op zes aandachtsgebieden van duurzaamheid in de bedrijfsprocessen: personeel, bedrijfsvoering, financiën, inkoop, verkoop en communicatie. Op al deze gebieden scoort Bluekens goed.

Zo hanteert het bedrijf strikte milieunormen als het gaat om afvalstoffen, maar wordt er ook aandacht besteed aan het bevorderen van de veiligheid voor de medewerkers van het bedrijf. Voor Bluekens Truck en Bus is duurzaam ondernemen het vinden van een balans tussen economische, sociale en milieubelangen. Maar ook continu innoveren, bewustzijn bij de medewerkers creëren, en voorloper zijn in technische ontwikkelingen.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!