home » bedrijven » Bouw »

BOEKEL BOUW & INFRA, VAN

Voederheil 3
5411 RJ Zeeland
Postbus 3
5410 AA Zeeland

Tel. (0486) 459000

E-mail: info@vanboekel.com
Website: www.vanboekel.com

Aantal medewerkers: 185
Vestigingsjaar: 1964

Het Brabantse bouwbedrijf Van Boekel is ruim 50 jaar geleden als familiebedrijf opgericht en dat karakter heeft het nog steeds. Waar het ooit begon met grasmaaien, is het nu uitgegroeid tot een bouwbedrijf met verschillende specialismen. 

  • Van Boekel Bouw & Infra (gespecialiseerd in multidisciplinaire (beton)projecten in de GWW- en bouwsector)
  • Van Boekel Regionaal (gespecialiseerd in lokale, infrastructurele werken dicht op de klant in Schinnen, Breda en Veghel)
  • Van Boekel GmbH (gespecialiseerd in infrastructurele GWW-projecten in Duitsland)
  • Van Boekel Circulair (gespecialiseerd in circulaire, duurzame grondstromen met o.a. een grondbank in Budel)

Waar andere partijen afhaken omdat ze niet kunnen, durven of willen gaat Van Boekel door en is het partner bij het gehele bouwtraject. Door de gedreven mentaliteit en passie van de werknemers staat Van In regio Noordoost-Brabant is Van Boekel op uitvoerend vlak actief met haar vestiging Van Boekel Regionaal Veghel. Met dit team realiseren wij infrastructurele projecten voor publieke opdrachtgevers uit de regio, zoals de gemeenten Uden, Meierijstad en ’s-Hertogenbosch. 

Ook realiseren we verschillende projecten voor private Boekel garant voor maatwerk en kwaliteit. Het overgrote deel van onze 85 collega’s is woonachtig in de omgeving Noordoost- Brabant. 

Van Boekel in de regio

Van Boekel hecht veel waarde aan haar ontstaansregio en draagt graag bij aan het toekomstbestendig en ‘mooier’ maken van Noordoost-Brabant. Hierbij werken wij intensief samen met lokale partners. Samen kennen wij namelijk onze regio als geen ander en weten we waar de lokale opdrachtgevers en bevolking waarde aan hechten.

In regio Noordoost-Brabant is Van Boekel op uitvoerend vlak actief met haar vestiging Van Boekel Regionaal Veghel. Met dit team realiseren wij infrastructurele projecten voor publieke opdrachtgevers uit de regio, zoals de gemeenten Uden, Meierijstad en ’s-Hertogenbosch. Ook realiseren we verschillende projecten voor private opdrachtgevers in de regio, zoals bouwbedrijf Hurks (Eindhoven), De Woningbeheerder (Veghel) en Van der Valk Nuland. 

Wij zijn nog steeds een traditioneel, Brabants familiebedrijf dat een hoge kwaliteit binnen projecten nastreeft. Een betrouwbaar netwerk van vaste regionale partners is hierbij van groot belang. Samen ontzorgen wij opdrachtgevers en leveren maatwerk oplossingen voor iedere uitdaging!

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!