BOGERS TRANSPORT EN LOGISTICS

Logo BOGERS TRANSPORT EN LOGISTICS

Hogebergdreef 62
4645 EX Putte
Postbus 23
4645 ZG Putte
Industrieterrein: Bosweg

Tel. (0164) 602405
Fax (0164) 602464
E-mail: info@bogerstransport.nl
Website: www.bogerstransport.nl

Aantal medewerkers: 12
Vestigingsjaar: 1926

Bogers Logistics is een logistiek dienstverlener in het West-Brabantse Putte (onder de rook van de Antwerpse haven). Het bedrijf biedt een compleet dienstenpakket van transport, opslag en overslag.

Van molenaarsbedrijf tot logistiek dienstverlener

Dat bedrijven evolueren, is een gegeven. Als gevolg van marktwensen en economische omstandigheden verandert hun dienstverlening, de bedrijfsgrootte en misschien ook wel de vestigingsplaats. Bogers Logistics is hier een ultiem voorbeeld van. Het Putse bedrijf vindt zijn oorsprong namelijk in een molenaarsbedrijf daterend uit 1926. Hoe anders is dit 87 jaar later.

Bogers Logistics is inmiddels uitgegroeid tot een logistieke dienstverlener die haar klanten een compleet dienstenpakket levert. Naast het vervoer verzorgt Bogers ook de opslag en overslag van goederen. Dit doet ze voor vele Nederlandse en Belgische opdrachtgevers waaronder het naastgelegen voestalpine Polynorm Van Nifrtrik. Een bekende naam in de Automotive Industrie.

Gunstige ligging als basis voor succes

Door de jaren heen is Bogers Logistics flink gegroeid. Van het eerste pakhuis van 170m² tot een bedrijventerrein dat inmiddels zo’n 47.000m² beslaat. Nieuwste ontwikkeling hierin is de bouw van een tien meter hoog bedrijfspand met een oppervlakte van 3500m². Het pand is hoogwaardig geïsoleerd, voorzien van heteluchtverwarming, energie zuinige verlichting en een inbraak- en brandbeveiligingsinstallatie.

Ook zal het nieuwe pand voorzien worden van dockshelters en een aanzienlijk buitenterrein. Deze successen zijn voor een deel te danken aan de uitstekende ligging van Bogers Logistics. Het bedrijf bevindt zich niet verder dan vijf kilometer van de Antwerpse haven.

Moderne op- en overslagcapaciteit

Met de komst van het nieuwe logistieke bedrijfspand beschikt Bogers Logistics over een verwarmde ruimte voor op- en overslag van in totaal maar liefst 12.500m². De goederen die hierin staan opgeslagen - waaronder grote hoeveelheden producten van een plaatselijke kunststofspuitgietproducent - worden vanaf deze locatie verladen. Dit gebeurt op ingenieuze en moderne wijze.

Bij binnenkomst worden de goederen, die voorzien zijn van een barcode, gescand en gekoppeld met het automatiseringssysteem van de klant. Door dit systeem, wat samen met de klant is opgezet, beschikt de klant altijd over de  actuele informatie. Dit komt voort uit Bogers’ filosofie waarin vooruitlopen in bedrijfsvoering, proactief werken en inspelen op klantwensen al jaren centraal staan.

Transport

Om klanten volledig te ontzorgen, biedt Bogers Logistics hen totaallogistiek. Naast het op- en overslaan van goederen kan zij het ook vervoeren. Bogers Logistics beschikt hiervoor over moderne trekker-opleggercombinaties die uitgerust zijn met track & trace apparatuur. Als specialist in just in time leveranties bevoorraadt Bogers Logistics klanten in een groot deel van de Benelux en Noord-Frankrijk. Kwaliteit, snelheid en optimale service staan hierbij voorop.