BOGERS TRANSPORT & LOGISTICS

Logo BOGERS TRANSPORT & LOGISTICS

Bosweg 14
4645 RB Putte
Postbus 23
4645 ZG Putte

Tel. (0164) 602405

E-mail: info@bogerstransport.nl
Website: www.bogerslogistics.nl

Betaalbaar, bereikbaar, betrouwbaar: de optelsom van Bogers Transport & Logistics

De westrand van Brabant is één van de centra op het gebied van logistiek en transport. Gelegen tussen de wereldsteden Antwerpen en Rotterdam is de regio van strategische betekenis. Steeds meer ondernemingen kiezen voor op- en overslag van goederen in deze regio.

Bijvoorbeeld bij Bogers Transport & Logistics in Putte. Een familiebedrijf dat kan terugblikken op een traditie van bijna een eeuw in vernieuwing en innovatie op het gebied van transport en logistiek. Concurrerend in prijs en betrouwbaar in kwaliteit: hier is uw bedrijfsvoorraad in goede handen. En zeg nu zelf… waarom nog duur doen met voorraadbeheer als het beter bij Bogers kan? 

Je bent er zó, bij Bogers Transport & Logistics,  op slechts een kwartier rijden vanaf het Antwerps havengebied en de snelweg A4.  Volop opslagcapaciteit, en dat alles tegen interessante tarieven. “De prijzen per vierkante meter zijn fors lager dan in het Rijnmondgebied”, stelt directeur-eigenaar Willy Bogers. Dat kan zelfs 30 procent schelen of méér. En de service doet zeker niet onder voor de ‘grote jongens’ in de havencentra van Antwerpen en Rotterdam. “Alle goederen zijn voorzien van barcodes die bij in- en uitslag worden gescand”, zo legt Bogers uit. Daarmee is het voor de klant mogelijk om online de voorraadstatus te volgen en heeft deze altijd actuele informatie voorhanden over diens goederen die bij Bogers Transport & Logistics zijn opgeslagen. 

Zo’n 2.500 m2 beschikbaar 

Bogers Transport & Logistics beschikt inmiddels over een totale op- en overslagcapaciteit van 12.500 m2, verdeeld over vier hallen. Vanaf juni komt als gevolg van een interne capaciteitsverschuiving zo’n 2.500 m2 opslagruimte vrij, waarvoor nieuwe klanten zich nu al kunnen aanmelden. Ook volgend jaar is extra vrijkomende capaciteit voorzien. Een unieke gelegenheid voor bedrijven in de logistieke sector die letterlijk méér ruimte kunnen gebruiken om te ondernemen. 

Groeiende economie

De economie draait op volle kracht en dat is ook te merken in de logistieke sector. Er is een groeiende behoefte aan externe opslagcapaciteit. Directeur Willy Bogers voorziet dat de vrijkomende opslagruimten ook snel gevuld zullen zijn. “Wie interesse heeft doet er daarom goed aan om niet te lang te wachten”, merkt hij op.

Veilig en duurzaam

De opslagruimten zijn modern, (brand)veilig en efficiënt ingedeeld . Zo zijn de loodsen voorzien van energiebesparende en duurzame led-verlichting. Bogers Transport & Logistics heeft een team van in totaal vijftien medewerkers, waaronder diverse heftruckchauffeurs in vaste dienst. Logistieke dienstverlening is maatwerk”, zo benadrukt de directeur-eigenaar. Voor elke klant, groot of klein, levert Bogers Transport & Logistics een aanvullend pakket van diensten op het vlak van warehousing en overige logistieke ondersteuning.

Nieuwe ontsluitingsweg

Sinds 1997 is het bedrijf gevestigd aan de Bosweg 14 in Putte. Met de aanleg van een nieuwe ontsluitingsweg in 2017 is de bereikbaarheid van Bogers Transport & Logistics nóg verder verbeterd. Vanaf de A4/A12 is het bedrijf makkelijk te bereiken via de afslagen Hoogerheide en Stabroek (België).

Auteur: Han Verbeem