BOOMGAARD B.V., H.

Logo BOOMGAARD B.V., H.

Prinsesselaan 8,
7316 CN Apeldoorn

Tel. (055) 5214839

E-mail: info@hboomgaardbv.nl
Website: www.hboomgaardbv.nl

H. Boomgaard BV

Het Apeldoornse groothandelsbedrijf H. Boomgaard BV is specialist in EHBO-materialen. Boomgaard levert alle gangbare EHBO-producten zoals: verbandtrommels, defibrillatoren en BHV-koffers. Bekende afnemers zijn de overheid, scholen en EHBO-verenigingen, maar ook bedrijven en groothandels weten Boomgaard te vinden.

EHBO-materialen

Een verbandtrommel is voor ieder bedrijf bij wet verplicht. Het is de minimale vereiste waaraan bedrijven moeten voldoen als het gaat om EHBO-maatregelen. H. Boomgaard BV is een groothandelsfirma die alle gangbare EHBO-producten levert, rechtstreeks en dus zonder tussenhandel. Daarnaast produceert Boomgaard zelf diverse soorten verbandtrommels die voldoen aan de laatste richtlijnen: ARBO, ISO, VCA NEN, HACCP en Het Oranje Kruis (met eigen goedkeuringsnummer). U betaalt hierdoor nooit teveel.

Verbandtrommels A en B

H. Boomgaard levert A- en B-verbandtrommels. A-verbandtrommels zijn geschikt voor bedrijven met meer dan tien werknemers, afhankelijk van de aard van de werkzaamheden en het risicoprofiel. Ze zijn voorzien van een handige wandbevestiging en hebben een duidelijk herkenbare signaalkleur. De inhoud van de dozen is overzichtelijk in vakken verdeeld. De B-verbandtrommels zijn geschikt voor kleinere bedrijven, voertuigen en binnenvaart. Voorwaarde is wel dat deze bedrijven niet over krachtstroommachines beschikken, want dan is een A-trommel verplicht.

BHV-attributen

Naast EHBO-materialen levert H. Boomgaard BV ook producten voor bedrijfshulpverlening. De veiligheid van alle aanwezigen in een gebouw of bedrijfsruimte is gebaat bij een snelle en soepele BHV. Daarom heeft Boomgaard een BHV-koffer samengesteld die voldoet aan de richtlijnen van het Oranje Kruis. Deze verbanddoos is makkelijk te gebruiken, zowel voor de professional als de amateur.

H. Boomgaard BV levert daarnaast ook:

  • BHV-vesten. Voor de zichtbaarheid van de bedrijfshulpverlener;
  • De verbandkoffer BHV-multi. Met ruimte voor extra BHV-attributen zoals beademingsmaskers;
  • De BHV-schoudertas. Zodat u uw handen vrij heeft;
  • De complete inhoud BHV-basis. Voor het aanvullen van de BHV-koffer;
  • Defibrillatoren;
  • Blusdekens;
  • Oogdouches;
  • Pleisters en pleisterdispensers.

Vrijblijvende controle van uw EHBO-producten

U kunt bij H. Boomgaard BV ook terecht voor advies. Boomgaard past haar producten graag aan op basis van uw specifieke wensen of staat u bij om problemen op te lossen. Denk bijvoorbeeld aan een vrijblijvende controle van uw EHBO-materialen. Nadat een verbanddoos gebruikt is, moet deze direct weer aangevuld worden. Dit om een snelle en adequate hulpverlening te garanderen. Om te voorkomen dat hulpverleners misgrijpen als er echt iets gebeurt, controleert Boomgaard graag vrijblijvend uw EHBO-materialen. Boomgaard is persoonlijk en flexibel.

Maatschappelijke projecten

H Boomgaard BV is een maatschappelijk betrokken onderneming. Daarom steunt ze sociale projecten in Afrika door verbandmateriaal beschikking te stellen. Boomgaard steunde op deze manier al de aidskliniek ACTS in White River (Zuid-Afrika) en het ziekenhuis van Berending in Gambia.

Interview met de onderneming

Blind achter de verkoop aan? Niets voor Jos Boomgaard. “Het intermenselijke staat voorop. Wanneer ik een ander met een glimlach achterlaat, is mijn bezoek aan die persoon geslaagd. Je moet écht contact hebben gehad.” Extravert en tevreden Jos Boomgaard omschrijft zichzelf als een blijmoedig man. Extravert ook, en tevreden in het leven. Zeker nadat hij enige jaren geleden kampte met een ernstige aandoening aan het hart. Die is verleden tijd, gebleven én versterkt zijn z’n positieve blik en doorzettingsvermogen. “Ik koester mensen, heb misschien wel meer dan ooit plezier in wat ik doe.” Voor Boomgaard komt dat neer op leidinggeven aan een groothandel in EHBO-materialen. Verbandtrommels, defibrillatoren, BHV-oplossingen: H. Boomgaard BV uit Apeldoorn levert ze allemaal. En dat niet alleen, benadrukt Boomgaard. “We adviseren onze opdrachtgevers ook nadrukkelijk, controleren hun EHBO-materialen zodat ze daar zelf geen omkijken naar...

Volledig interview »