BOSWACHTER LIESBOSCH B.V., RESTAURANT

Nieuwe Dreef 4
4839 AJ Breda

Tel. (076 ) 5212736

E-mail: info@boswachter-liesbosch.nl
Website: www.boswachter-liesbosch.nl

Fantistisch familiebedrijf voor uw zakelijke meeting

Restaurant Boswachter Liesbosch bevindt zich de meer dan 300 jaar oude jachtopzienerwoning van Prins Frederik Hendrik. In 1890 is de oude woning omgetoverd tot een horeca-uitspanning.

Het restaurant is reeds 4 generaties lang een familiebedrijf. Sinds 2000 wordt het bedrijf gerund door Robert Takx. Samen met zijn vrouw Wanda hij ervoor garant om dit fantastische familiebedrijf in ere voort te zetten.

Ligging

Het restaurant ligt verscholen in de bossen op maar 5 minuten rijden van de snelweg A58 en A16. Door de unieke, rustige ligging is het een ideale plek voor zowel de particuliere als de zakelijke markt.

Het restaurant is hierdoor bij uitstek geschikt voor het organiseren van huwelijksfeesten, diners, buffetten, recepties, bijeenkomsten en vergaderingen.

Ondanks dat in al die jaren het restaurant flink gegroeid is, heeft het bedrijf het huiselijke karakter behouden. Naast het authentieke restaurantgedeelte zijn er nog 4 andere ruimtes die voor zakelijke meetings gebruikt kunnen worden.

Vergadering

Onze locatie is uniek gelegen midden in het natuurschone Liesbos. Wij verzorgen uw vergadering, presentatie of meeting in een rustgevende en bosrijke omgeving hiervoor kunt u vanaf 8.30 uur bij ons terecht, met natuurlijk de mogelijkheid tot een heerlijke boswandeling tijdens de lunchpauze.

Bovendien kunt u bij ons gemakkelijk gratis parkeren op onze grote parkeerplaats.
Wij beschikken over 2 kleine ruimtes van maximaal 22 personen en 2 grote ruimtes van ieder 50 á 60 personen of aan elkaar geschakeld 1 x 125 personen. Tevens  kunnen wij u aantrekkelijke vergaderarrangementen bieden.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!