BOUWMENSEN GELDERLAND OOST

Logo BOUWMENSEN GELDERLAND OOST

Gildenstraat 27
7005 BL Doetinchem

Tel. (0314) 345155

E-mail: info@bouwmensen-gelderlandoost.nl
Website: www.bouwmensen.nl/vestigingen/gelderlandoost

De wereld van de bouw. Honderdduizenden vakmensen die zich elke dag met hart en ziel inzetten voor nieuwbouw en onderhoud van huizen, gebouwen en nog veel meer. Mensen die vaak als kind al wisten: de bouw, dáár wil ik bij horen. Voor deze mensen staat één ding centraal bij alles wat ze doen: vakmanschap.

Bouwmensen: leren, werken én verdienen in de bouw

Bouwmensen Gelderland Oost leidt jonge mensen op tot volwaardige vakmensen, die na hun opleiding direct kunnen meedraaien in een bouwproject. Bij Bouwmensen gaan leerlingen niet alleen naar school; ze werken ook veel mee in de praktijk. Een unieke combinatie van leren en werken, die leerlingen optimaal klaarstoomt voor het echte werk.

Het opleidingsaanbod van Bouwmensen draait om twee specialisaties binnen de bouw: metselen en timmeren. In nauwe samenwerking met het Graafschap College en zo’n 100 bouwbedrijven verzorgen wij verschillende praktijkgerichte opleidingen op MBO-niveau. Na de opleiding kan de leerling direct aan de slag in de bouw.

Bouwmensen Gelderland Oost is het juiste adres voor:

  • Bouwopleidingen voor jongeren
  • Flexkrachten
  • Zaalverhuur
  • Cursussen en trainingen voor vaklieden
  • Scholingsplan
  • Loopbaanontwikkeling
  • Ontwikkelen personeelsbeleid

Interview met de onderneming

Foto: Marcel Engelen cursuscoördinator van Evolon  Juist het collectiviteitsaspect van het leer-werktraject is belangrijk omdat het een gemiddelde instroom bij bedrijven garandeert, ofwel een doorlopend en een gedoseerd vakkrachtaanbod in goede en minder goede economische tijden.  Strategisch opleiden Evolon biedt cursussen en scholing aan voor bedrijven die de kennis en de vaardigheden van hun medewerkers willen vergroten. Het wil mensen strategisch opleiden, gericht op hun toekomstige, duurzame inzet. Marcel Engelen is cursuscoördinator van Evolon. “De tijden veranderen snel, maar de ontwikkelingen in de bouwsector houden geen gelijke tred. De bouw is traditioneel een conservatieve sector in een conjunctuurgevoelige branche. Als bedrijf moet je je meer focussen op de toekomst en niet teveel op de korte termijn. Je medewerkers zijn je belangrijkste kapitaal en het is noodzakelijk dat je hun kennis en vaardigheden continue bijschoolt. Smart Industry...

Volledig interview »