BRABANT CYCLING NETWERK

Tel. 06-25034403
(Gerben van den Broek)

E-mail: info@brabantcycling.nl
Website: www.brabantcycling.nl

Hét platform voor wielerliefhebbers in Brabant

Brabant Cycling is opgericht in 2012 en in de afgelopen jaren uitgegroeid tot hét platform voor wielerliefhebbers in Noord-Brabant. Zij vinden hier niet alleen over Brabantse toprenners als Mathieu van der Poel en Marianne Vos, maar ook over Brabantse renners en rensters uit andere categorieën, ploegen en clubteams, Brabantse klassiekers, meerdaagse wedstrijden, criteriums, interclubwedstrijden, toertochten, jeugdwedstrijden, wielerevenementen en tal van andere zaken. Sinds 2015 is Brabant Cycling nauw verbonden met het platform Ons Brabant Fietst, dat tot doel heeft om meer mensen in Brabant vaker op de fiets te krijgen.

Duwtje in de rug

In 2016 is ook de Brabant Cycling Businessclub opgericht. Inmiddels zijn al meer dan 60 bedrijven aangesloten bij de club, van multinationals tot zzp’rs. Deze ondernemers en managers zijn actief in diverse branches en sectoren. Wat hen bindt is hun passie voor de wielersport én voor Brabant. De Brabant Cycling Businessclub houdt jaarlijks drie bijeenkomsten. Daarbij gaan de leden niet alleen fietsen met elkaar, maar worden zij ook geïnformeerd over nieuwe ontwikkelingen. Verder is er de gelegenheid om elkaar op informele wijze beter te leren kennen. Inmiddels doen al diverse leden zaken met elkaar. In feite werkt het net als in het wielerpeloton: onze leden proberen elkaar uit de wind te houden en geven elkaar af en toe een duwtje in de rug.

Social media

Naast de website is Brabant Cycling ook te volgen via Facebook, Twitter, Instagram en YouTube.

Wil je meer weten over Brabant Cycling of de Brabant Cycling Businessclub? Neem dan gerust contact op via info@brabantcycling.nl.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!