BRAINPORT ASSEMBLY

Run 5215
5504 DC Veldhoven

Tel. (040) 7676099

E-mail: info@bpass.nl
Website: www.bpass.nl

Montage en assemblage voor de maakindustrie

Brainport Assembly monteert en assembleert voor de maakindustrie in de Brainport regio. Het scala aan werkzaamheden is breed. Of het nu gaat om onderdelen aan elkaar solderen óf een assortiment aan losse onderdelen opbouwen tot een eindproduct. Het resultaat is kwalitatief hoogwaardige uitvoering voor een concurrerende prijs. Het overgrote deel van het personeel bij Brainport Assembly bestaat uit medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt en dat is bijzonder.

Montage en assemblage in eigen land met hoge kwaliteit en lage kosten

Veel bedrijven laten hun producten assembleren in het buitenland. De kosten zijn relatief laag, maar levertijden zijn vaak lang door transport via land of zee. Omdat de arbeidskosten ook in de zogenaamde lage lonen landen inmiddels oplopen, halen bedrijven steeds vaker hun werkzaamheden terug. Brainport Assembly is ervan overtuigd dat de assemblage en montage heel goed met minimaal dezelfde kwaliteit en tegen lagere kosten dicht bij huis kan worden gedaan. Zeker als je het als bedrijf niet zelf doet met vaak te hoog opgeleid en relatief duur personeel, en de montage neerlegt bij een specialist. Je houdt als opdrachtgever dan veel meer zicht op het productieproces en de kwaliteit en je profiteert van een scherpe prijs en snellere levertijden.

World Class Manufacturing

Hoe doet Brainport Assembly dit dan? “We werken volgens het systeem van World Class Manufacturing. We gebruiken gedetailleerde uitgedachte werkprocessen en ons personeel bestaat voor het overgrote deel uit medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt”, vertelt Lars van den Hoorn, directeur-eigenaar van Brainport Assembly. Door het werk aan Brainport Assembly uit te besteden, krijgen meer mensen nieuw perspectief. Zij kunnen seriematig werk heel goed aan, ze leveren hoogwaardige kwaliteit en de medewerkers worden volop gecoacht om zichzelf persoonlijk te blijven ontwikkelen. Van den Hoorn: “Iedereen die bijdraagt aan ons bedrijfsresultaat deelt mee in het economisch, sociaal of maatschappelijk rendement.”

Brainport Assembly richt zich op de groeiende maakindustrie

“We zijn nu met 15 medewerkers. Onze ambitie is om de komende jaren fors te groeien. We willen laten zien dat we voor de maakindustrie in de regio een prima alternatief bieden voor oplossingen die zij nu in het buitenland zoeken”, aldus Van den Hoorn. De vraag naar montage en assemblage groeit exponentieel in deze regio. “We houden ons o.a. bezig met onderdelen voor huishoudelijk apparaten, verlichtingsarmaturen, meubels of de voedingsindustrie.” Brainport Assembly beschikt over een werkplaats, en assembleert ook in een whiteroom of cleanroom.

Montage en assemblage uitbesteden?

Maakt u grote series en zoekt u een betrouwbare, kwalitatief hoogwaardige en betaalbare partner voor montage en assemblage in Nederland, neem dan contact op met Brainport Assembly, tel.nr. 040 - 767 60 99 of stuur een e-mail naar info@bpass.nl.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!

Bedrijven in dezelfde branche