BROEKHUIS V.O.F., G.B. SCHOONMAAKBEDRIJF

Jagersweg 5, 7311 DP Apeldoorn

Tel. (055) 5334586
E-mail: info@broekhuisvof.nl
Website: www.broekhuisvof.nl

Schoonmaakbedrijf Broekhuis v.o.f. is een flexibele en daadkrachtige onderneming. De Apeldoornse schoonmaakspecialist bedient zowel particuliere als industriële klanten met diensten als: interieurverzorging, glasbewassing, vloerreiniging, dakgootreiniging en calamiteiten.

Specialistische schoonmaakdiensten

Broekhuis v.o.f. heeft een geschiedenis die teruggaat tot 1981. Het 33-jaar oude schoonmaakbedrijf ontzorgt particuliere en zakelijke klanten met specialistische schoonmaakdiensten. Zo biedt ze interieurverzorging en industriële reiniging. Broekhuis werkt flexibel en daadkrachtig. ‘Wat we zeggen, doen we ook’. Het bedrijf is VCA-gecertificeerd en werkt volgens HACCP-normen. Kwalitatieve dienstverlening staat namelijk voorop bij Broekhuis, evenals het nakomen van afspraken.

Interieurverzorging

Een schone werkplek en prettige werkomgeving, dat is waar Broekhuis v.o.f. zich voor inzet. Haar diensten op het gebied van interieurverzorging bestaan uit schoonmaakonderhoud aan kantoren, scholen, instellingen, maar ook schoonmaakonderhoud aan onroerend goed (winkelcentra, flats en appartementcomplexen). Verder verzorgt Broekhuis de schoonmaak en het onderhoud aan trappenhuizen.

Glasbewassing

Glasbewassing gebeurt bij Broekhuis door goed opgeleide glazenwassers. Zij hebben de beschikking over moderne hulpmiddelen als een hoogwerker en een telescoopsteel. Hun voornaamste zorg is dat uw beglazing schoon wordt en uw pand weer straalt. Deze vakmensen werken volgens wettelijke bepalingen en veiligheidsvoorschriften. Want ook dat is de kwaliteit van Broekhuis.

Vloeronderhoud

Broekhuis v.o.f. verzorgt op deskundige en zorgvuldige wijze uw vloeronderhoud. Dit doet zij aan de hand van haar specialismen:

  • Tapijtreiniging;
  • Verwijderen/aanbrengen van waslagen op linoleum;
  • Het machinaal schrobben en zuigen van harde vloeren;
  • Onderhoud van natuursteen.

Reinigen volgens HACCP-normen

Wie met voedingsmiddelen werkt, dient de HACCP-richtlijnen toe te passen. Dit omvat onder andere bereiding, verwerking, vervoer en distributie van voedingsmiddelen. HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) is bedoeld om gezondheidsrisico’s voor eindgebruikers te voorkomen. Broekhuis voldoet volledig aan deze richtlijnen en reinigt zodoende ook volgens HACCP-normen.

Dakgootreiniging en afvoerschoonmaak

Voor het behoud van uw onroerend goed is het belangrijk dat dakgoten en hemelwaterafvoeren regelmatig onderhouden worden. U moet toch niet denken aan verstopte afvoeren en overlopende goten en daken. De schade die dat met zich meebrengt, is eenvoudig te voorkomen. Broekhuis helpt u daarbij door:

  • het uitscheppen, uitvegen en strak navegen van de dakgoten;
  • het verwijderen van aangekoekt vuil zoals mos en verharde modder;
  • het reinigen van roosters en afvoeren;
  • het afvoeren van het vuil naar een erkende vuilstortplaats;
  • het verzorgen van rapportage over vervuiling en technische staat van goot en plat dak;

Calamiteiten

Ook bij calamiteiten zit u niet graag met de overlast. Als gevolg van (natuur)rampen of niet verwachte gebeurtenissen kunnen er een hoop ongemakken ontstaan. Heeft u bijvoorbeeld wateroverlast of zit u met waterschade? Neem dan snel contact op met Broekhuis v.o.f. De Apeldoornse schoonmaakspecialist is 24 uur per dag bereikbaar. Voor uw gemak.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!