Businessdagen West-Brabant

Logo Businessdagen West-Brabant

Amstelwijckweg 11
3316 BB Dordrecht

Tel. (078) 6397070

E-mail: info@zpress.nl
Website: www.businessdagenwestbrabant.nl

Businessdagen West-Brabant is de nieuwe zakelijke netwerkbeurs in de regio West-Brabant.

De tweede editie zal plaatsvinden in de gloednieuwe evenementenhal Breepark te Breda op 27 en 28 november 2019.

De Businessdagen West-Brabant zijn een business-to-business evenement. Van, door en voor ondernemers dus, die hun wortels in West-Brabant hebben.

Met de Businessdagen West-Brabant wil organisator ZPRESS Media Group de regio West-Brabant weer helemaal op de kaart zetten als het bruisende en bedrijvige gebied dat het is. Het aanbod aan bedrijven, gemeenten en organisaties dat zich op de beurs presenteert, is bijna te breed om op te noemen. Van gemeenten tot financiële dienstverleners, van automotive bedrijven tot kantoorinrichters en van elektrobedrijven tot betaald voetbalorganisaties: ze zijn allemaal van de partij. De indrukwekkende beursvloer die zo ontstaat wordt bovendien nog eens omlijst met een gevarieerd entertainmentaanbod. Zo is het zowel op als om de beursvloer goed toeven, met die typische (West-) Brabantse gezelligheid. Dat wilt u toch niet missen?

ZPRESS Sport

De Businessdagen West-Brabant is een initiatief van ZPRESS Sport, gevestigd te Dordrecht. ZPRESS Sport is marktleider op het gebied van sport gerelateerde sponsored media. Wat ooit begon met de uitgave van een presentatiegids voor Sparta Rotterdam is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 80 medewerkers. Voor 25 betaald voetbalorganisaties en meer dan 65 amateurclubs verzorgt ZPRESS Sport presentatiegidsen, programmabladen, glossy business magazines en huis-aan-huis kranten. Ook verzorgt ZPRESS Sport in een achttal stadions de niet-tv gerichte reclameboarding en is het eigenaar van de elektronische scoreborden. Verder worden inmiddels glossy (business)bladen uitgegeven in diverse regio’s en bij diverse golfbanen en hockeyclubs.

Sinds 2006 geeft ZPRESS Sport ook Voetbaljournaal uit, een twee tot viermaal per jaar verschijnende huis-aan-huis krant met regionaal nieuws over het amateurvoetbal. Uiteindelijk zal dit initiatief van de huidige 32 regio ?s uitgroeien naar een landelijke dekking.

ZPRESS Sport is mediapartner van diverse (sport)organisaties en evenementen, waaronder: Rotterdam Topsport, ABA (Ajax Business Associates), Perspectief (Vereniging Aandeelhouders Stadion Feijenoord), Johan Cruijff Schaal en de KNVB Bekerfinale.

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de Businessdagen West-Brabant? Neem dan contact op met de accountmanagers van ZPRESS Media Group: Martijn van der Haar – (06) 11 51 34 90 of Johan van der Werff – (06) 15 85 95 30.