home » bedrijven » Bouw »

BVR-GROEP

Ettenseweg 48
4706 PB Roosendaal

Tel. (0165) 631111

E-mail: info@bvrgroep.nl
Website: www.bvrgroep.nl

De BVR-Groep is een continu vernieuwende en innovatieve onderneming die spraakmakende en wervende vastgoedprojecten ontwikkelt, realiseert en onderhoudt in Zuid- en West-Nederland.

De projecten zijn van uiteenlopende aard, waarbij alle denkbare aspecten van het bouwen de revue passeren, te weten:

  • woningbouw,
  • utiliteitsbouw,
  • particuliere woningbouw,
  • projectontwikkeling,
  • herstructurering,
  • renovatie,
  • stadsvernieuwing en combinaties daarvan.

BVR doet zich gelden als een onderneming die vernieuwing en innovatie aanwendt om de hoogste kwaliteit in product, dienstverlening, organisatie en veiligheid te realiseren.
Diverse bouw- en serviceconcepten, zoals o.a. Inno Concept Bouwen, maar ook de vaste ISO en VCA waarden getuigen daarvan.

In al onze plusconcepten staat de klant centraal. In onze concepten kennen we: Woon+ (BVR basiswoningen), Reno+ (renovatieconcept), WeBuildhomes (architectuur voor de starter), CQ-living (zorgconcept), BVR Garant (garantieconcept), Zorgeloos kopen Zorgeloos wonen (aankoop nieuwe woning), Dubo+ (duurzaamheidsconcept) en Inno Concept Bouwen (innovatief procesconcept middels BIM).

De BVR-Groep beschikt over een brede, allround aanpak, waarin zowel de ontwikkeling en bouw als het onderhoud van projecten vanuit één centrale regie gestalte krijgen.
Deze combinatie vormt de basis voor een moderne organisatie waarin hedendaags management, investeringsbereidheid, de juiste mensen, alsook lef en creativiteit centraal staan.

Het resultaat is een kwaliteitsproduct. Bovendien behoort BVR tot de selecte groep Nederlandse bouwers die het keurmerk Klantgericht Bouwen voert.

Wie kiest voor de BVR-Groep, kiest voor kwaliteit en continuïteit!

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!