BW7 ARBEIDSJURISTEN VOOR ONDERNEMERS

Reitseplein 8, 5037 AA Tilburg
Postbus 90154, 5000 LG Tilburg

Tel. (0800) 2974357
E-mail: info@bw7.nl
Website: www.bw7.nl

BW7: uw arbeidsjuridische vragen beantwoord!

BW7 biedt een snelle en betaalbare oplossing wanneer u tegen arbeidsjuridische vragen aanloopt waar u geen antwoord op heeft. BW7 lost niet alleen arbeidsjuridische problemen op, maar helpt deze ook te voorkomen door u op de hoogte te houden van ontwikkelingen op arbeidsjuridisch gebied en u de mogelijkheid te bieden te allen tijde, dus ook vóór het nemen van bepaalde beslissingen, gedegen advies in te winnen.

De juristen van BW7 zijn doortastend, deskundig en spreken de taal van de ondernemer. BW7 is toegankelijk en praktisch en is daarmee hét alternatief voor advocaat, rechtsbijstandverzekering en juridische abonnementen op vakliteratuur.

BW7 biedt een interessante combinatie van dienstverlening

  • Online 24/7 te raadplegen arbeidsjuridische database, bestaande uit concrete en praktische informatie voor werkgevers en voorbeeldmodellen van onder andere arbeidsovereenkomsten, waarschuwingsbrieven en vaststellingsovereenkomsten;
  • Helpdesk voor concrete arbeidsjuridische vragen of advies op maat;
  • Periodieke nieuwsbrief waarmee BW7 u op de hoogte houdt van nieuwe ontwikkelingen, wetswijzigingen en ander arbeidsjuridisch nieuws;
  • Gratis themabijeenkomsten waar actualiteiten en veelgestelde vragen worden behandeld;
  • Tweedelijns dienstverlening tegen een gereduceerd tarief. Vooraf wordt altijd een indicatie gegeven van de verwachte te besteden tijd. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Kortom: met BW7 bent u altijd up-to-date op arbeidsjuridisch gebied!

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!