CAD2M B.V.

Logistiekweg 34
7007 CJ Doetinchem

Tel. (0314) 377050

E-mail: info@cad2m.nl
Website: www.cad2m.nl

CAD2M is specialist in het optimaliseren van uw ontwerp-naar-markt proces van A tot Z. Met gepaste trots melden wij u dat CAD2M in 2009 het beste SolidWorks multi-product resultaat heeft behaald van alle SolidWorks resellers in Europa, Midden-Oosten en Afrika.
CAD2M heeft zich een leider getoond in het realiseren van succesvolle totaal oplossingen voor automatisering van uw gehele ontwerp-naar-markt proces.

Onze gedegen kennis van uw werkterrein helpt ons in korte tijd, scherpe analyses te maken van de problemen/mogelijkheden in uw ontwerp-naar-markt proces. Een partnership voor jaren is het uitgangspunt! Betrouwbaar en deskundig advies vormen de basis hiervoor.
 
De project aanpak van CAD2M is altijd transparant. Omdat wij ‘uw partner’ willen zijn werken wij met een helder en open projectplan. Op deze wijze bent u een complete deelgenoot van de implementatie en volledig op de hoogte van alle stappen en in welke voortgangsfase we verkeren. Onze ervaring in het implementeren van dusdanige projecten garandeert professionele begeleiding en een efficiënte project aanpak.

CAD2M is leverancier van de volgende vooraanstaande producten: SolidWorks (CAD), Simulation (CAE), Enterprise PDM(PDM), SolidCAM (CAM) , en Visual Components (productie-simulatie). De samenwerking met deze toonaangevende softwaresystemen waarborgen de kwaliteit van de geïnstalleerde tools.

Training, implementatie en support

CAD2M ondersteunt u middels training, implementatie en support. Hiermee verzekeren wij de continuïteit van uw ROI:
- Training: CAD2M ontwikkeld haar trainingsmateriaal zelf en werkt hierbij samen met opleidingsinstituten en hogescholen. Deze instellingen gebruiken de lesmaterialen van CAD2M en worden tevens door ons opgeleid. Cursisten kunnen zelfs een Europees geldig hbo certificaat behalen voor een CAD2M training. De kwaliteit van de trainingen is absoluut toonaangevend.
- Implementatie: Het implementeren van CAD/CAM en PDM systemen is dagelijks werk voor de 23 medewerkers van CAD2M. Binnen uw bedrijfscultuur, technische behoefte en mogelijkheden realiseert CAD2M de optimale setting en maakt uw organisatie snel productief. Dit alles loopt structureel via een gemeenschappelijk opgesteld projectplan.
- Support: De helpdesk en klantsupport van CAD2M is de beste in de Benelux. Dit kunnen we zeggen naar aanleiding van een afstudeeronderzoek van de Hogeschool Arnhem Nijmegen. Het onderzoek concludeerde dat de CAD2M klant de meest tevreden CAD/CAM gebruiker is.

Wilt u ook weten of uw ontwerp-naar-markt proces beter kan?

Wij bieden u een gratis ‘3D-CAD scan’ aan. Middels het afnemen van de 3D-CAD scan analyseren wij in korte tijd welke waarde u kunt creëren door uw ontwerp-naar-markt proces te optimaliseren door middel van automatisering. Onze consultant komt kosteloos bij u op bezoek. Hij gaat met u in gesprek en analyseert door middel van een serie gerichte vragen uw specifieke situatie. Na afloop volgt een voorlopig advies. Uw consultant werkt een definitief en gedetailleerd advies uit dat hij u persoonlijk zal presenteren. Dit advies toont u welke waarde u kunt creëren, hoe u dit in samenwerking met CAD2M kunt realiseren, tegen welke investering en binnen welke tijdsspanne. Ten slotte is de beslissing aan u.

Neem contact met ons op voor een gratis ‘3D-CAD scan’ : 0314-377050.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!