CATEREVENTS NEDERLAND B.V.

Logo CATEREVENTS NEDERLAND B.V.

Nuenenseweg 167
5667 KP Geldrop

Tel. (040) 2827982

E-mail: info@caterevents.nl
Website: www.caterevents.nl

CaterEvents is uw cateraar die gastvrijheid en creativiteit samenvoegt tot een unieke beleving. Van compleet verzorgd personeelsfeest voor 20 personen tot een bedrijfsevenement met 6000 gasten. CaterEvents is dé cateraar uit Brabant die voor ieder budget een passende catering oplossing heeft. Altijd op maat met creatieve topkwaliteit.

Catering in een exclusief jasje

Verras je gasten met de creatieve hapjes en drankjes van CaterEvents. Met veel gezellige, sfeervolle en verrassend gepresenteerde cateringconcepten maakt CaterEvents van iedere gelegenheid een memorabel moment. Zo heeft CaterEvents specials ontwikkeld, zoals een waterbar, cocktailbar, smoothiebar of diverse proeverijen, die een erg leuke en smakelijke toevoeging zijn aan uw evenement. U kunt ook de lunch laten bezorgen in de vorm van een Live Lunch of saladbar. Van sfeervolle buffetten tot interactief fingerfood en van een diner aan tafel tot een spektakel in walking dinner. CaterEvents presenteert uw gasten verrassende culinaire heerlijkheden. Erg populair zijn de sharing dinners. Sharing dinners geniet u aan tafel in family style op diverse manieren. Gezelligheid gegarandeerd!

Cateraar én evenementenbureau

CaterEvents verzorgt niet alleen catering, maar tevens de volledige verzorging en ontzorging van uw evenement. Zij regelen hotelreserveringen, busvervoer, vergunningen, aankleding, meubilair, entertainment en een passende locatie voor uw personeelsfeest, bedrijfsopening, presentatie, relatiemarketing congres, vergadering, workshop, award uitreiking of beurs.

Communicatiedoelen vertalen naar catering

Uw communicatiedoelstellingen staan altijd centraal. CaterEvents bedenkt het Food & Beverage concept, de aankleding en het programma dat aansluit bij uw wensen, gasten en uw evenement. Zij vertalen uw communicatiedoelstellingen naar catering mogelijkheden. De catering is verrassend, culinair en altijd van topkwaliteit tegen ieder budget. Laat deze cateraar u verrassen met unieke catering en persoonlijke details.

Passie voor het creëren van emoties

CaterEvents bezorgt uw gasten een memorabele avond. Hun payoff luidt niet voor niets ‘Create Emotions’. Het complete team, van gastvrouw tot culinaire brigade, is daarom altijd op de hoogte van uw communicatiedoelstellingen. Zij blinken uit in gastvrijheid, oog voor detail en zij laten uw gasten altijd met een glimlach naar huis gaan. 

Catering bij uw bedrijfsfeest?

CaterEvents is gepassioneerd in het samenstellen en uitvoeren van een evenement. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden op het gebied van catering, evenementen en locaties in Nederland en België. CaterEvents maakt altijd vrijblijvend een voorstel op maat.

Interview met de onderneming

Om van deze grote evenementen een spektakel te maken, moet je samenwerken met de beste van de besten. Rick Bijlsma, eigenaar van CaterEvents, heeft deze status. We spreken met hem over wat zijn cateringbedrijf zo uniek maakt en waarom het cateringvak ook topsport is. CaterEvents creates emotions “Onze pay-off zegt het eigenlijk al, wij creëren emoties, een herinnering, een beleving.” In Mierlo zullen de bezoekers van het paardenconcours niet snel vergeten hoe zij eerst een spray van sambuca in de mond kregen om een compleet andere smaakbeleving van een gamba te ervaren. “Wij bedenken iedere keer weer nieuwe creatieve food belevenissen die passen bij het concept, de entourage en het evenement. Dat maakt ons vak ook écht topsport. Wij willen alleen het beste aanbieden aan onze klanten.” Cateringbedrijf en Productiebureau Het cateringbedrijf wordt dan ook vanaf het begin betrokken bij een evenement. “Wij ontwerpen het concept, maken een...

Volledig interview »