CATERING HEESTERAKKER

Nuenenseweg 167
5667 KP Geldrop

Tel. (040) 2802444

E-mail: info@cateringheesterakker.nl
Website: www.cateringheesterakker.nl

In 1996 overgekomen vanuit Eindhoven en sinds 2016 in een verrassend nieuw jasje. Heesterakker Catering & Organisatie is jouw bourgondische cateraar met passie voor de ambacht en gastvrijheid. Met eigentijdse presentaties, volle smaken en kleurrijke gerechten zorgen de culinaire ‘Heesterakkers’ voor een onvergetelijk personeelsfeest, een sfeervol kerstdiner of een heerlijke bedrijfslunch.

Bourgondische cateraar

Gezamenlijk koken in de buitenlucht met de rustieke Dutch Oven, eten in een Foodtruck of 3D-ineren. De culinaire en gastvrije fanatiekelingen van Catering Heesterakker innoveren, proeven, testen, bouwen en brainstormen zich helemaal dol en weten iedere keer weer een unieke beleving te creëren. Gaaf, stoer, origineel en verfrissend. Van biologisch tot bourgondisch.

Originele catering op maat

Het hoofdgerecht geserveerd op grote houten planken, hapjes die rond gaan in een bouwhelm of een lunch gepresenteerd op een bloemenwagen vol met gras. Bij Heesterakker kan het allemaal. Het creatieve team vertaalt jouw communicatiedoel naar eten en drinken. Het is de passie van de Geldropse cateraar om het perfecte product voor te stellen dat past bij jouw gasten en aansluit bij jouw budget.

Unieke locaties en sfeervolle aankleding voor uw bedrijfsevenement

Iedere gelegenheid is uniek. Daarbij horen passende sfeermakers als meubilair, decoratie en verlichting. Catering Heesterakker heeft voor iedere gelegenheid iets speciaals. Zoek je een leuke locatie voor je feest? Een kerk, congrescentrum of kasteel? Of wil je iets leuks presenteren in je eigen bedrijfshal of kantoortuin? Heesterakker is niet alleen cateraar maar ook nog eens jouw partner bij ieder evenement, met unieke locaties door heel Brabant en daarbuiten!

Eten zonder concessies

Eenvoudige ingrediënten en natuurlijke smaken op een herkenbare manier gepresenteerd. De gezellige Brabantse cateraar bereidt eten zonder concessies. Natuurlijke producten uit de directe omgeving. Samen met de lokale boeren brengt Heesterakker het land en de ambacht naar haar gasten.

Catering voor zakelijk en particulier

Heesterakker weet niet alleen een bijzondere beleving te maken van zakelijke evenementen, maar zeker ook van een bruiloft in eigen tuin, verjaardagen of familiereünies. Verras je vrienden en familie met een super verse lunch, een smaakvol buffet of bourgondische hapjes. Alles is naar eigen wens in te vullen.

Laat Heesterakker de mogelijkheden voor je opsommen in een vrijblijvende offerte zodat jouw feest onvergetelijk wordt? Laat je adviseren en ga zorgeloos genieten.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!

Bedrijven in dezelfde branche