home » bedrijven » Bouw »

CELLRO B.V.

Koningsschot 41, 3905 PR Veenendaal br />
Tel. (0318) 627100
Fax (0318) 627101
E-mail: info@cellro.com
Website: www.cellro.com

Cellro biedt bedrijven uit de verspanende industrie een automatiseringsoplossing om een seriematig productieproces zo efficiënt mogelijk te kunnen uitvoeren. Deze automatiseringsoplossing bestaat uit modulair opgebouwde robotcellen aan een machine, aangestuurd door software op maat.

Cellro is de toekomst van de verspanende industrie. U maakt met ons een automatiseringsslag die u een aanzienlijke toename van spiluren en productie oplevert. Met onze specifieke knowhow en automatiseringsoplossingen, kunt u uw winst aanzienlijk verhogen.
Daarom staat Cellro voor automatisch meer rendement.

In ondernemingen waar kleinere series worden gefabriceerd, is onbemande continu productie dankzij Cellro ook te realiseren. Speciaal voor die toepassing heeft Cellro een assortiment robotcellen ontwikkeld waarin pallets, gereedschappen en te bewerken producten kunnen worden geïntegreerd. Door deze te koppelen aan een of meerdere metaalbewerkingmachines, ontstaat een compacte, geautomatiseerde productie-unit, die dag en nacht onvermoeibaar doorwerkt. Dankzij de Cellro automatisering benut u de capaciteit van uw mensen en machines optimaal. U gaat efficiënter om met beschikbare arbeid en productietijd, waardoor de kostprijs per product aanzienlijk daalt.
Met Cellro kiest u de allerbeste weg. Kijk voor meer informatie op www.cellro.com of neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!

Bedrijven in dezelfde branche