CNC GRONDSTOFFEN B.V.

Orionweg 5
4782 SC Moerdijk

Postbus 13
6590 AA Gennep

Tel. (0168) 332300
Fax (0168) 330304

E-mail: info@cncgrondstoffen.nl
Website: www.cncgrondstoffen.nl

Driekronenstraat 6,
6596 MA Milsbeek

Substraten voor de champignonteelt

CNC Grondstoffen brengt de champignonteelt naar een hoger niveau. Het bedrijf doet dat als leverancier van compost en dekaarde, met een scherpe focus op efficiency en resultaat. Met meer dan vijftig jaar ervaring geldt CNC Grondstoffen binnen Europa als een van de belangrijkste leveranciers voor de champignonteelt. Betrokken en gemotiveerd.

Paddenstoelensector

CNC Grondstoffen maakt deel uit van C4C, dat met meerdere bedrijven actief is in de paddenstoelensector. Van grondstof tot compost en dekaarde, en van verwerking tot de consument. Binnen de keten neemt CNC Grondstoffen de productie van compost voor haar rekening. En dat met alle aandacht voor innovatie en kwaliteit.

Kennis met R&D

Zo heeft CNC Grondstoffen een eigen R&D-afdeling, die nauw samenwerkt met onderzoeksinstellingen en universiteiten. Hoe kunnen substraten nog beter worden benut? Hoe kan de detectie van ziekteverwekkers sneller plaatsvinden? De R&D-afdeling van CNC Grondstoffen maakt volop werk van zulke vragen, en geeft kwaliteit door kennis daarmee een boost.

Doorgroeide compost

CNC Grondstoffen heeft naast de vestiging in Milsbeek ook locaties in Moerdijk, Ammerzoden en het Poolse Gosciejewo. Samen zorgen die voor een breed aanbod aan producten, waaronder doorgroeide compost (bulk en pakketten) en dekaarde in een groot aantal kwaliteiten. Ook levert CNC Grondstoffen entbare compost en Indoor Verse Compost®.

Gelijktijdig Vullen en Afdekken (GVA)

Met zoveel jaar ervaring weet CNC Grondstoffen dat het goed vullen van de champignonbedden onmisbaar is voor een succesvolle champignonteelt. Het bedrijf is dan ook meer dan producent alleen en onderstreept dat met Gelijktijdig Vullen en Afdekken (GVA). Compost en dekaarde teeltklaar afgeleverd, op basis van de afleverspecificaties van de klant: zie daar de meerwaarde van GVA voor champignontelers.

Duurzaam met Cradle-to-Cradle

CNC Grondstoffen draagt duurzaamheid hoog in het vaandel. Met de bereiding van compost geeft CNC Grondstoffen jaarlijks meer dan 600.000 ton reststromen - waaronder paardenmest, kippenmest en gips - een nieuw leven. En na de teelt van champignons is de compost weer als hoogwaardige bodemverbeteraar inzetbaar in de landbouw. Het principe van Cradle-to-Cradle? Bij CNC Grondstoffen weten ze er alles van.

Voorop in de champignonteelt

Waarde creëren voor champignonteelt, dat is waar CNC Grondstoffen voor staat. Met een veelzijdig aanbod aan producten en diensten, op zoek naar nóg meer kennis voor de branche. CNC Grondstoffen bewandelt graag nieuwe wegen, als koploper in de wereld van de champignonteelt. Als partner van telers.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!