COG FACILITAIRE DIENSTEN

Chr. Huygensweg 131, 5223 BH 's-Hertogenbosch


Tel. (073) 6136909
E-mail: info@cogmaaktschoon.nl
Website: www.cogmaaktschoon.nl

Aantal medewerkers: 25
Vestigingsjaar: 1965

Erkend leerbedrijf bij Savantis en Ecabo.

COG maakt schoon!

COG Facilitaire Diensten is al meer dan 45 jaar een betrouwbare partner in de schoonmaakbranche voor vele klanten in ’s-Hertogenbosch en haar directe omgeving. De dienstverlening is fris en dynamisch, waarbij kwaliteit en de wens van de klant voorop staan.

Onze aanpak

Wij verzorgen een breed scala aan werkzaamheden op schoonmaakgebied. Daarmee kan COG voorzien in al uw wensen. En met onze flexibele aanpak kunnen we ook snel inspringen op veranderingen of nieuwe wensen. COG Facilitaire Diensten zorgt voor uw gemak!

Onze mensen

COG beschikt over een professioneel team van gemotiveerde medewerkers. Zij zijn traditioneel geschoold en maken gebruik van de nieuwste technieken en inzichten. Niet voor niets is COG Facilitaire Diensten ook een erkend leerbedrijf.

Onze diensten

Met haar dienstverlening is COG vooral actief in het midden- en kleinbedrijf. Ook zijn wij een flexibele partner voor scholen en VVE’s. Maar COG Facilitaire Diensten maakt ook schoon bij u thuis en een bijzonder object gaan we zeker niet uit de weg!

Kennismaken

Graag zouden wij een persoonlijk gesprek met u aangaan om uw wensen te bespreken. Na een eerste kennismakingsgesprek en het later accepteren van de offerte plannen wij in overleg met u de komende werkzaamheden en tijdschema’s. Uiteraard proberen wij op elk project vaste medewerkers te plaatsen zodat er vertrouwen in ons opgebouwd kan worden.

COG maakt overal schoon!

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!