home » bedrijven » Bouw » Profiel »

Artikelen COLT INTERNATIONAL B.V.

Bedrijfsnieuws

Innovatie & MVO Slimme verpakkingen serieuze uitdaging voor verpakkingsbedrijven

2020 wordt een uitdagend jaar voor de food en verpakkingsindustrie. De toenemende e-commerce, de groei binnen het convenience segment, de zoektocht naar nieuwe afzetmarkten waaronder de ‘one-the-go-consumptie’ en de maatschappelijke weerstand tegen plastic verpakkingen, zorgen ervoor dat de markt van de verpakkingsindustrie de komende jaren exponentieel zal groeien. Dat schrijft Colt International in haar laatste blog.

Ondernemerstips

Agrofood & Biobased Zo speel je in de agrofood industrie slim in op het veranderende klimaat

Binnen de agrofood industrie is een optimaal klimaat essentieel om een constante kwaliteit te leveren en te voldoen aan hoge hygiënestandaarden. Bij deze speler in de industrie, die zich specialiseert in het maken van compost voor de champignonteelt, zorgde oplopende temperaturen in de zomer een langzamere doorgroei van het compost en zelfs mindere kwaliteit van hun eindproduct.

Projecten

Bouw Hoe klimaatsystemen bijdragen aan een hygiënisch productieklimaat

Bij veel kunststof- en verpakkingsbedrijven spelen hygiënestandaarden een belangrijke rol. Vooral bedrijven die actief zijn in de foodindustrie hebben te maken met strenge eisen als het gaat om het productieproces, de werkomstandigheden en het werkklimaat.