home » bedrijven » Bouw » Profiel »

Artikelen COLT INTERNATIONAL B.V.

Bedrijfsnieuws

Innovatie & MVO Slimme verpakkingen serieuze uitdaging voor verpakkingsbedrijven

2020 wordt een uitdagend jaar voor de food en verpakkingsindustrie. De toenemende e-commerce, de groei binnen het convenience segment, de zoektocht naar nieuwe afzetmarkten waaronder de ‘one-the-go-consumptie’ en de maatschappelijke weerstand tegen plastic verpakkingen, zorgen ervoor dat de markt van de verpakkingsindustrie de komende jaren exponentieel zal groeien. Dat schrijft Colt International in haar laatste blog.

Ondernemerstips

Industrie 3 manieren om de energieprestatie van een productiehal te verbeteren

De afgelopen jaren heeft Nederland de eerste stappen gezet om tot de klimaatafspraken van de EU na te komen. Mede door de aangescherpte wetgeving binnen de industrie komt hier steeds meer aandacht voor. En daarbij komen een aantal belangrijke vragen naar voren. Eén daarvan is: hoe kun je er voor zorgen dat de energieprestatie van een productiehal duurzaam verbetert

Projecten

Bouw Hoe klimaatsystemen bijdragen aan een hygiënisch productieklimaat

Bij veel kunststof- en verpakkingsbedrijven spelen hygiënestandaarden een belangrijke rol. Vooral bedrijven die actief zijn in de foodindustrie hebben te maken met strenge eisen als het gaat om het productieproces, de werkomstandigheden en het werkklimaat.

Interviews

Arbeidsmarkt ‘Onze medewerkers zijn het fundament van ons bedrijf’

De technologische ontwikkelingen in de huidige samenleving gaan razendsnel. Daarom wordt bij Colt International in Cuijk continu geïnvesteerd in uitwisseling van kennis en ervaring tussen medewerkers. ‘Technische vaardigheden leer je vooral door te doen’, zegt HR-directeur Sjoerd Boonen van Colt International.