CONTINU BREDA

Marksingel 2b, 4811 NV Breda

Tel. (076) 5156704
Fax (076) 5156705
E-mail: breda@continu.nl
Website: www.continu.nl

Aantal medewerkers: 80
Vestigingsjaar: 1995

Sinds 1995 vertolkt Continu een toonaangevende rol in werving & selectie en detachering voor de bouwsector en de industrie. Met hart en ziel staan we voor opdrachtgevers en kandidaten klaar. Hollands ondernemerschap staat met hoofdletters in ons DNA geschreven. Een gedurfde aanpak, daadkrachtige oplossingen en integriteit vormen de basis van uw succes: altijd de juiste persoon op de juiste plaats. 

Hollands ondernemerschap

Continu houdt van aanpakken. Handen uit de mouwen, de schouders eronder en borst vooruit. Continu denkt altijd in kansen en daadkrachtige oplossingen. Problemen zijn er om te overwinnen. Zo creëren we nieuwe mogelijkheden. Voor u als opdrachtgever. Voor onze kandidaten. En voor onszelf. Onze roots liggen in de bouwsector en de industrie. Met Hollands ondernemerschap zijn we groot geworden. Steen voor steen bouwen we verder om onze belofte waar te maken: altijd de juiste mensen. Via werving & selectie. Of via onze kernactiviteit detachering. De keuze is aan u.

Altijd de juiste mensen

Kandidaten en bedrijven met elkaar verbinden. Daar maakt Continu dagelijks met hart en ziel werk van. We streven altijd naar een vast dienstverband op korte of lange termijn. Direct via werving & selectie. Of inclusief een gewenningsperiode via detachering. Onze kandidaten zijn uit het juiste hout gesneden. Zorgvuldig geselecteerd. Nuchtere kijk op het leven. No nonsens aanpak. En met een cv dat aansluit bij uw behoefte. Vanzelfsprekend kunt u rekenen op een testprofiel van kandidaten die op gesprek komen. Ook vragen we als dat mogelijk is de benodigde referenties op. Bent u toch niet overtuigd of tevreden? Dan geldt onze ‘niet-goed-geld-teruggarantie’. 

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!

Bedrijven in dezelfde branche