CREDIT ALLIANCE

Vughterweg 47h
5211 CK 's-Hertogenbosch

Tel. (073) 6154999
Fax (073) 6154990
E-mail: info@creditalliance.nl
Website: www.creditalliance.nl

Aantal medewerkers: 10
Vestigingsjaar: 2005

Credit Alliance is een Total Credit Management bedrijf. Credit Alliance ontzorgt op het gebied van commerciële debiteurenbeheer, heeft een eigen incassoafdeling, is tussenpersoon voor debiteurenfinanciering (factoring) bij alle grote financiële instellingen en broker voor alle kredietverzekeraars.

Total Credit Management

Als klanten niet op tijd betalen, kan dat voor vervelende situaties zorgen. U kunt niet over uw geld beschikken en kunt daardoor zelfs in de problemen komen. Niet verwonderlijk dat steeds meer bedrijven hun debiteurenbeheer uitbesteden aan een specialist. Het in 2005 opgerichte Credit Alliance mag zich met recht zo’n specialist noemen. Het Total Credit Management bedrijf ontzorgt klanten in de breedste zin van het woord. Dat dit een succes is, blijkt wel uit de stabiele groei die Credit Alliance al acht jaar doormaakt. En in al die jaren brachten meer dan 175 bedrijven hun debiteurenbeheer bij de full service kredietspecialist onder.

Outsourcing debiteurenbeheer

Het uitbesteden van het debiteurenbeheer biedt vele voordelen. Crediet Alliance streeft in nauwe samenwerking met haar opdrachtgevers naar de volgende uitgangspunten:

  • Verbeteren van de cashflow. Daarmee ook verlagen van de financieringsbehoefte;
  • Reductie van de kosten (rente, personeel, afschrijvingen op debiteuren, systemen en werkplekken). Dit leidt tot een beter bedrijfsresultaat;
  • Waarborgen van de continuïteit; dagelijkse bewaking, ook bij ziekte en vakanties;
  • Ontzorgen van het management, met meer ruimte voor de kernactiviteiten;
  • Werken met de meest geavanceerde en gespecialiseerde systemen;
  • Ervaren en opgeleide Credit Controllers;
  • Goede managementrapportage over cashflow en disputen;
  • Verbeteren van de relatie met debiteuren door verbeterd dispuutmanagement;
  • Vaste Credit Controllers die uw debiteuren persoonlijk kennen;
  • Uw eigen afdeling Credit Control, maar dan op afstand.

Financiële risico’s beperken

Kredietmanagement is meer dan debiteurenbeheer alleen. Credit Alliance biedt een totaalpakket aan onderscheidende, kwalitatieve diensten. Naast debiteurenbeheer (Credit Control) zijn dit: kredietverzekering (Credit Insurance), handelsinformatie (Credit Checks met bewaking), (buiten)gerechtelijke incasso (Third Pary Collections) en debiteurenfinanciering (Factoring). Credit Alliance helpt u financiële risico’s af te dekken. Zo voorkomt een kredietverzekering dat non-betaling of het faillissement van een klant u veel geld kost. Maar ook de specialisten van de incassoafdeling helpen u om op een professionele en duurzame manier met uw openstaande debiteuren om te gaan. Van begin tot eind. Financiële risico’s beperken houdt ook in dat u de kredietwaardigheid van uw potentiële klant kent. Credit Alliance beschikt over deze informatie.

People in Control

Credit Management is een specialistisch vak. U wilt uw financiële huishouding op orde houden en risico’s beperken, maar dit mag niet ten koste gaan van uw duurzame klantrelaties. Daarom werkt Credit Alliance vanuit de filosofie People in Control.

Kredietmanagement blijft mensenwerk. Nabellen van debiteuren blijkt vaak het meest effectief. Dit heeft met de directe benadering te maken, maar zeker ook de tone of voice van Credit Alliance. Haar mensen proberen ieder probleem zo constructief mogelijk op te lossen. En dit levert uiteindelijk alleen maar winnaars op. Niet voor niets zijn veel van haar huidige opdrachtgevers debiteuren die eerder ooit benaderd werden voor betaling. People in Control werkt!

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!