CROTEC B.V.

Kooikersweg 2
5223 KA 's-Hertogenbosch
Postbus 2447
5202 CK 's-Hertogenbosch

Tel. (073) 3030900

E-mail: info@crotec.nl
Website: www.crotec.nl

Crotec - De specialist in ruimtelijke informatievoorziening


Crotec is een Geo-Ict bedrijf met oplossingen en diensten voor het beheren van de ruimtelijke omgeving, in de ruimtelijke ordening, milieu, infrastructuur, nutsvoorzieningen en vastgoedmarkt. Daarbij wordt het volledige werkproces ondersteund van data invoer, uitwisseling, management, (mobiele) inventarisatie, planning, analyse en presentatie.

Innovatieve oplossingen

De digitalisering van ruimtelijke informatie neemt een grote vlucht. Crotec opereert in de frontlinie van deze ontwikkeling: wij creëren innovatieve oplossingen op basis van moderne technieken die hun waarde in de praktijk hebben bewezen.

Ondersteuning overheden

Crotec wil gemeenten, provincies en andere RO-partijen ondersteunen bij het digitale planvormings- en publicatieproces. Het doel is: efficiënte ruimtelijke informatievoorziening voor burgers en medewerkers.

RoTotaal

Het digitaliseren van RO-processen met RoTotaal is een investering in een efficiënt werkproces en verhoogt de kwaliteit van de dienstverlening richting de burger. Met de software alleen bent u er echter nog niet. Daarom ondersteunt Crotec dit proces met een aantal diensten. Bij Crotec zijn we immers pas tevreden als onze software u rendement oplevert: optimale, actuele RO-informatie digitaal beschikbaar voor medewerkers en burgers.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!