CROWN UITZENDGROEP

Doornhoek 3842
5465 TB Veghel

Tel. (0413) 714655
Fax (0413) 714656

E-mail: info@crown-uitzendgroep.nl
Website: www.crown-uitzendgroep.nl

Vestigingsjaar: 2009

Uitzending op hoog niveau: alles voor een duurzame match

Een jong, allround uitzendbureau met een sterke focus op productie en logistiek: dát is Crown Uitzendgroep uit Veghel. Directeur Jeroen Krijgh richtte het uitzendbureau eind 2009 op, vlak na het uitbreken van de kredietcrisis en de daaropvolgende economische recessie. Het tekent de drang van het bedrijf om altijd voorop te willen lopen en vooruit te willen kijken.

Inmiddels is Crown uitgegroeid tot een veelzijdige uitzendspecialist, met een toegankelijk ‘inloopkantoor’ in Veghel en vier wervingskantoren in Polen (in Gdansk, Opole, Gliwice en Szczecin).

Uitzending: altijd een goede en duurzame match

Uitzenden is de core business van Crown. Het bedrijf beschikt over een groot bestand van uitstekende logistieke en productieprofessionals. Dankzij een uitgebreid netwerk in binnen- en buitenland vindt Crown – mocht een bepaald type vakkracht onverhoopt niet aanwezig zijn in het bestand – doorgaans snel alsnog de gewenste vakman of -vrouw.

Strenge procedures

Uiteraard kijkt Crown ook scherp naar het profiel en naar de organisatiecultuur van ondernemingen waarmee het bedrijf zaken doet. Crown stuurt nooit ‘zomaar iemand’ op een klant af; het bedrijf werkt met een strenge wervings- en selectieprocedure, waarbij niet alleen scherp wordt gelet op competenties en diploma’s, maar ook op een juiste match tussen vakmens en organisatie. Ook wordt de identiteit van medewerkers gescreend aan de hand van een controle-unit van Securitech.

Met deze werkwijze zorgt Crown voor een goede, duurzame match tussen professional en bedrijf.

Gerichte scholing en opleiding

Van een opleiding tot operator tot een training voor heftruckchauffeurs: Crown investeert voortdurend in zijn vakmensen en biedt hen de mogelijkheid om op hun vakgebied extra kennis en vaardigheden op te doen. Desgewenst verzorgt Crown een in-house opleidingsprogramma op maat.

Taaltraining

Een goede beheersing van de Nederlandse taal is onmisbaar op de werkvloer; niet alleen met betrekking tot het werk zélf, maar ook als het gaat om de omgang met collega’s. Crown biedt daarom gerichte taaltrainingen aan voor mensen met een andere moedertaal dan het Nederlands.

Bedrijfsadvies: voor een frisse blik

Vanuit jarenlange ervaring en expertise kijkt Crown graag mee met productieprocessen bij klanten. Waar kan het eventueel efficiënter of sneller? En wat is een optimale bezetting die past bij de bedrijfsdoelen? Een laagdrempelige, snelle manier om te komen tot een efficiëntere en doelmatige inrichting van het productieproces.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!

Bedrijven in dezelfde branche