CUPS4YOU

Landweerstraat-Zuid 158, 5349 AK Oss
Postbus 370, 5340 AJ Oss

Tel. (0413) 312111
Fax (0413) 312112
E-mail: info@cups4you.com
Website: www.cups4you.com

Aantal medewerkers: 68
Vestigingsjaar: 1970

Cups4you B.V. is sinds 1970 gevestigd in Oss en in 1969 opgericht onder de naam Vadeal Plastics. Sinds begin jaren negentig is Cups4you specialist in het spuitgieten van dunwandige verpakkingen in combinatie met In Mould Labelling (IML). Kwaliteit, hygiëne en netheid in het productieproces zijn uiterst belangrijk. Cups4you werkt daarom uitsluitend met halffabricaten, die geschikt zijn voor de dranken- en voedingsmiddelenindustrie. Daarnaast zijn wij BRC/IoP (British Retail Consortium/ Institute of Packaging) gecertificeerd en mogen wij onze producten leveren aan de Food sector.

Verpakkingsoplossingen

Cups4you B.V. biedt aantrekkelijke en functionele verpakkingsoplossingen voor de dranken- en voedingsmiddelenindustrie. Onze yoghurtemmertjes, saladeverpakkingen, boterkuipjes, doppen, etc. vindt u in iedere supermarkt en daarbuiten.

Complete dienstverlening

Wij leveren complete diensten, van productontwerp tot productie en van opslag tot just-in-time-leveringen. Service, kwaliteit en innovatie zijn waarden die hierin bij Cups4you B.V. centraal staan. Ons doel is om onze klanten te ontlasten en ze te helpen succesvol te zijn binnen hun markt.

Cups4you houdt de levensmiddelenmarkt nauwlettend in de gaten en analyseert de behoeftes van de consument, zodat zij tijdig kan inspringen met passende verpakkingsoplossingen.

Eén miljard verpakkingen

Met meer dan 40 spuitgietmachines is Cups4you een middelgrote speler in Europa en levert haar producten aan allerlei soorten klanten. Van lokale bedrijven die in de Food sector werken tot internationale Food processors. Belangrijkste markten voor Cups4you zijn de Benelux, Duitsland, Groot Brittannië en Scandinavië. Jaarlijks leveren wij circa één miljard verpakkingen uit.

Maatschappelijk Verantwoord

Cups4you hecht veel waarde aan het feit dat het een familieonderneming is. Duurzaamheid speelt daarin een belangrijke rol. Cups4you B.V. hanteert daarom een langetermijnvisie en streeft naar een verantwoorde groei. Wij zijn ons bewust van onze rol in de maatschappij en werken we dagelijks aan het verbeteren van onze impact op het milieu. Bij het ontwikkelen van nieuwe producten streven wij ernaar om deze zo licht als technisch mogelijk is te maken, zonder tekort te doen aan de kwalitatieve eigenschappen van het product. Hierdoor zorgen we ervoor dat er niet meer kunststof in de markt wordt gebracht dan nodig is. Daarnaast werken wij samen met bedrijven om kunststof te recyclen. Zo wordt 100% van ons intern kunststofafval gerecycled en herverwerkt tot bloempotten.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!