CVIS INTERNATIONAL B.V.

Bosscheweg 135h
5282 WV Boxtel

Tel. (0411) 689694

E-mail: info@cvis.nl
Website: www.cvis.nl

Aantal medewerkers: 28
Vestigingsjaar: 2006

CVIS

Boost Your IT met de oplossingen van CVIS, de nummer één in rekenkracht voor R&D

CVIS is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, ondersteunen en beheren van complexe IT-infrastructuren voor research & development (R&D) met daarin componenten voor zowel het automatiseren van engineering processen, kantoorwerkzaamheden als business processen. Wij richten ons daartoe vooral -maar niet uitsluitend- op de sectoren maakindustrie, watermanagement, farma, life sciences en het mkb.

CVIS-IT

In welke sector u ook actief bent R&D is van vitaal belang voor uw core business. Pure rekenkracht met flexibiliteit bij de inzet ervan en daarbij de zekerheid dat uw Intelligent Property niet op straat komt te liggen, zijn daarbij een centraal element.

Ook de integratie met de automatisering van uw kantoorwerkzaamheden of businessprocessen speelt vaak een rol. CVIS heeft een jarenlange ervaring in dit soor complexe IT-infrastructuren voor R&D. De klant wordt ontzorgd van A tot Z en elk project wordt turn-key opgeleverd.

Parallel computing

De kennis en kunde van CVIS ligt op de terreinen van technisch applicatiemanagement, workloadmanagement en infrastructuren. CVIS ondersteunt en beheert diverse HPC-clusters, gebaseerd op open source of commerciële partijen, zoals het Platform HPC/LSF van IBM. In combinatie met de juiste keuzes in besturingssysteem en hardware wordt altijd een oplossing met maximale prestaties aangeboden.

Flexibel en snel

Ieder personeelslid van CVIS heeft zelf aan de klantzijde gewerkt in IT voor R&D. Onze kennis en kunde sluit zodoende naadloos aan op wat u in uw R&D-omgeving nodig hebt aan IT.

CVIS weet hoe flexibel een R&D-omgeving moet zijn, om te kunnen inspelen op nieuwe (markt)kansen. Zij leveren uw oplossing en bouwen deze naar wens evengoed daarna weer om, aangepast aan de nieuwste omstandigheden.

Next level R&D

Met werk aan de meest efficiënte state-of-the-art HPC-oplossingen draagt CVIS bij aan het versnellen van wetenschappelijke ontdekkingen en innovatie. Met IT-maatwerk van CVIS hebben klanten het gereedschap en de vaardigheid in handen om hun R&D naar het volgende niveau te brengen.

HPC in cloud of on-site?

Het belangrijkste argument voor een on-site oplossing (op een fysieke locatie van de klant) is beveiliging en veiligheid van data. Als de bezettingsgraad continu hoog is, zal een fysiek HPC-cluster voordeliger uitpakken dan een cloudoplossing. Is er sprake van een situatie waarin HPC projectmatig steeds voor kortere tijd nodig is (en dan weer niet), dan is de cloud zeker kosten-efficiënter. In sommige situaties is het juist aan te raden om een combinatie hiervan te gebruiken. Wat de uitdagingen ook zullen zijn, CVIS zorgt voor een goed advies.

Managed Services

CVIS begrijpt dat niet al haar klanten zelf de knowhow in huis (willen) hebben voor het beheren van complexe IT-infrastructuren of hierbij soms extra hulp nodig hebben. Onze managed service omvat een zeer professionele en veilige dienstverlening die de gewenste flexibiliteit biedt. CVIS ontzorgt de klant, zodat die zich kan richten op zijn core business en innovatie.

De managed services van CVIS zijn beschikbaar in modulair opgebouwde Service Work Packages.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!