DACON ECP B.V.

Batavenweg 6
5349 BB Oss
Postbus 602
5340 AP Oss

Tel. (0412) 694169

E-mail: info@daconecp.nl
Website: www.daconecp.nl

Aantal medewerkers: 21
Vestigingsjaar: 1998

Een industriële automatiseringsvraag? Dacon ECP maakt sinds 1998 software voor industriële automatisering. De IT applicaties zijn altijd projectspecifiek. Deze industriële automatiseerder onderscheidt zich met zijn werkwijze van andere engineeringsbureaus. Zo beschikt u als klant van Dacon ECP altijd zelf over de softwarecodes van de applicaties.

Programmeertaal

Software applicaties schrijven gaat verder dan programmeren in de juiste programmeertaal. Dacon ECP is ervan overtuigd dat het alleen lukt om automatiseringsvraagstukken goed op te lossen, door de taal van de opdrachtgever te spreken en samen te werken aan een functioneel eindresultaat. Dacon ECP kiest daarom altijd voor de lange termijn dan voor kort gewin. Eerlijkheid, integriteit en oprechtheid staan aan de basis van iedere maatwerk software applicatie voor PLC en Scada.

Industriële automatisering

Een vraagstuk op het gebied van industriële automatisering? Dacon ECP maakt software voor:

  • industriële automatisering (PLC, SCADA)
  • industriële IT
  • logistieke automatisering
  • havendiensten
  • veerregistratiesystemen

Zowel engineeringsprojecten op basis van fixedprice als detachering zijn mogelijk. Fixedprice is bij Dacon ECP ook echt fixedprice. Dacon ECP programmeert totdat het werkt, zonder meerwerk. U weet waar u aan toe bent.

Kiest u voor detacheren? De service reikt verder dan de kennis van de gedetacheerde softwareprogrammeur. Dacon ECP blijft tijdens het hele programmeerproces betrokken.

Software

Dacon ECP programmeert PLC´s en Scada´s. De industriële vraagstukken waarvoor PLC wordt ingezet, zijn divers; van hoe automatiseer ik de bagageafhandeling effectiever tot hoe kan de rioolafvalwaterzuivering efficiënter verlopen?

Dacon ECP gaat verder dan alleen het programmeren van de software. U kunt ook gebruikmaken van de 24 uurservicedienst.

Engineeringsbureau

Eerlijk, integer en oprecht samenwerken; op basis van deze kernwaarden werkt Dacon ECP sinds 1998 voor uiteenlopende opdrachtgevers. Zij hebben een ding gemeenschappelijk: een industrieel automatiseringsvraagstuk om duurzaam op te lossen.

Samenwerken met Dacon ECP beschouwt deze industriële automatiseerder nooit als een gelopen race. Doordat u zelf de programmeertaal in handen krijgt, bent u niet aan Dacon ECP gebonden, maar blijft u onafhankelijk in uw keuze voor een engineeringsbureau.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!