DAP INTERIM SOLUTIONS

Logo DAP INTERIM SOLUTIONS

Boerenverdriet 20 (Office 2.05 )
4613 AK Bergen op Zoom

Tel. +31 (0)164 71 22 85.

E-mail: info@dis-bv.nl
Website: www.dis-bv.nl

Dap Interim Solutions

Dap Interim Solutions concentreert zich op project- en programma executie en coaching & training maar ook gemeentelijke projecten t.a.v. het uitwerken van bijvoorbeeld beleidsplannen inclusief de juridisch vraagstukken. 

Sinds kort hebben wij onze dienstverlening voor projecten met een technische (innovatieve) achtergrond uitgebreid met 3D metaal printen. Met onze eigen metaalprinter maken wij prototypes of kleine series.

Waarom kiezen voor Dap Interim Solutions?

Wij zijn mensen vanuit de praktijk met al meer dan 20 jaar ervaring, ontstaan vanuit het operationeel-, project-, en productiemanagement. Wij vinden het belangrijk dat onze dienstverlening in de praktijk werkbaar is. Onze diensten worden aangeboden vanuit ons kantoor in Bergen op Zoom maar wij werken ook op locatie, daar waar het werk moet gebeuren zijn wij aanwezig.

Divers aanbod

Management & Bedrijfsvoering

Wij verzorgen multidisciplinaire management opdrachten van projectmanagement tot aan operationeel management en bedrijfsoptimalisatie programma’s. U ontvangt van ons een concreet plan van aanpak, projectplan of strategisch beleidsplan gekoppeld aan de uitvoering.  

Coaching & training

Tijdens het uitvoeren van projecten is er soms de wens om actief gecoacht te worden, dit doen wij door dicht bij uw project of programma te zijn. Veelal is het dat de ideeën er wel zijn maar de uitvoering of toepassing blijft achterwege. Wij zorgen er dan samen met u voor dat er daadwerkelijk stappen worden gemaakt.

Engineering & Manufacturing

Omdat wij projecten vanaf virtueel ontwerp tot aan de werkelijke in bedrijfsname van automatiseringstrajecten begeleiden kunnen wij u ook ondersteunen bij innovatieve technische projecten. Sinds kort kunt u ook bij ons terecht voor 3D metaal printen. 3D metaal printen is de perfecte oplossing als het gaat om het vervaardigen van kleine productseries of prototypes. Wij kijken graag met u mee of uw producten geschikt zijn voor 3D printen en/of modificatie nodig is om het printen mogelijk te maken. 

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.