DARVI TRANSPORT B.V.

Logo DARVI TRANSPORT B.V.

Blankenweg 11, 4612 RC Bergen op Zoom
Postbus 72, 4600 AB Bergen op Zoom

Tel. (0164) 288400
Fax (0164) 288490
E-mail: info@darvi.nl
Website: www.darvi.nl

Aantal medewerkers: 110
Vestigingsjaar: 1887

Darvi Transport is al 130 jaar een begrip op het gebied van transport. Darvi Transport is hiermee de oudste 'hoeksteen' van de Meeus Group. Darvi werd in 1887 in Dinteloord opgericht en de naam "Darvi" vindt hier dan ook zijn oorsprong: Dinteloordse Auto Rij en Verhuur Inrichting.

Darvi Transport beschikt over een moderne vloot, waaronder veel gespecialiseerde voertuigen, en rijdt dagelijks af en aan in de gehele Benelux. Darvi Transport heeft ongeveer 90 eigen auto's in eigendom welke dagelijks worden ingezet voor haar klanten. Darvi kan bogen op een degelijke en solide naam in de markt en voert een gezond beleid gericht op verdieping van de marktsectoren waarin het bedrijf actief is. Bij Darvi zijn ongeveer 120 mensen werkzaam. Met een optimale ligging tussen Rotterdam en Antwerpen kan Darvi Transport haar klanten optimale service bieden binnen de gehele Benelux.

Onze organisatie maakt deel uit van de “Meeus Group” welke verder bestaat uit de transportbedrijven Meeus Transport in Bergen op Zoom, den Hartog & Bikker in Vuren en BGT in Rotterdam. Ook Mepavex Logistics in Bergen op Zoom en den Hartog & Bikker Logistics in Vuren en Den Bosch maken als logistiek dienstverlener deel uit van de groep. Sinds 2006 is ook Van Egeraat Verhuizingen in Bergen op Zoom aan de groep toegevoegd waarin de voormalige verhuisactiviteiten van Darvi zijn geïntegreerd.

In de totale organisatie werken momenteel 550 enthousiaste medewerkers. Duidelijk mag zijn dat onze groep voor veel van onze klanten geïntegreerde oplossingen biedt op gebied van logistieke dienstverlening én transport. Aarzel niet om contact met ons op te nemen om te informeren hoe wij U van dienst kunnen zijn.