DDC EUROPE

Logo DDC EUROPE

Frankenweg 1a
5349 AP Oss
Postbus 67
5340 AB Oss

Tel. (0412) 696450

E-mail: info@ddceurope.nl
Website: www.ddceurope.nl

Betrouwbare Business Process Outsourcer

DDC OS Europe is een succesvolle en betrouwbare Business Process Outsourcer (BPO). Met meer dan dertig jaar ervaring zijn wij in staat om met een gebalanceerde combinatie van mensen, technologie en onze productievestigingen onze klanten te voorzien van slimme, flexibele en innovatieve oplossingen. Daarmee ondersteunen wij onze klanten op het gebied van data verwerking, informatie management en procesoptimalisatie. DDC zorgt ervoor dat onze klanten zich kunnen concentreren op hun corebusiness.

Goede relaties met klanten

Het bouwen van goede relaties met onze klanten is voor ons vanzelfsprekend, niet alleen aan het begin maar gedurende de gehele relatie. Dit stelt ons in staat om samen met onze klanten in te spelen op veranderingen in de business en onze diensten daarop aan te passen.

Internationaal

Onze wereldwijde business proces outsourcing oplossingen worden door een meertalig team uitgevoerd in onze 12 verschillende vestigingen wereldwijd. Wij zijn trots op onze reputatie binnen de markt als een leider op het gebied van onshore, offshore en nearshore oplossingen. Ons internationaal management team beschikt over een schat aan ervaring, die op intuïtieve en samenwerkende wijze wordt toegepast.

Een greep uit onze dienstverlening

Een greep uit onze dienstverlening

Digitale postkamer: het digitaliseren, classificeren en tijdig opleveren van inkomende communicatie via e-mail, telefoon of post.

Gegevens verwerken: het verwerken door het overnemen, samenvatten, interpreteren van teksten ten behoeven van uw processen.

Digitaliseren: Het scannen van uw archief of juist die doorlopende fysieke stroom aan documenten.

Back office administratie: Ons team van hoogopgeleid personeel is in staat om u te helpen bij:

  • Loon administratie
  • Debiteuren administratie
  • Relatiebeheer
  • Transportplanning

Kennis verwerking: Financiële instellingen laten bijvoorbeeld deskresearch uitvoeren door accountants en financieel experts. Uitgevers laten hoogwaardige content ontwikkelen door onder andere medisch specialisten, internationale juristen en ingenieurs.

DDC Analytics: met intelligente software zorgen wij ervoor dat u uw informatie beter kan ontsluiten. Zo kunnen wij:

  • U helpen bij het inzichtelijk maken van kritieke informatie i.v.m. de GDPR
  • Geautomatiseerd uw personeelsarchief classificeren op meer dan 100 verschillende document soorten.
  • Volledig geautomatiseerd per document juist die kritieke informatie extraheren.
  • Uw volledige archief ontdubbelen en beoordelen of een archiefstuk verwijderd mag, of zelfs moet worden.

Specialistische aanpak

Bij DDC Europe  benaderen we elke kans als een nieuw project waarbij wij beseffen dat de optimale oplossing uniek is voor iedere uitdaging. Deze specialistische aanpak vereist de vaardigheden en de ervaring van experts op het gebied van business proces outsourcing. Onze medewerkers vertalen uw uitdaging in oplossingen met zichtbare en meetbare voordelen.