DELTA

Logo DELTA

Poelendaelesingel 10
4335 JA Middelburg
Postbus 5048
4330 KA Middelburg

E-mail: info@delta.nl
Website: www.delta.nl

Delta

Met veel plezier leveren wij dagelijks internet, tv, telefonie en energie aan consumenten en ondernemers. Sinds jaar en dag is Zeeland ons thuis. Het begon met gas, water en licht. Voor warmte, hygiëne en verlichting. Daarna kwam tv en telefonie; een verbinding met de rest van de wereld. Vervolgens het internet; een verbinding tussen mensen en bedrijven. Wat dat betreft zijn we nooit klaar, we blijven vooruitkijken. Om iedereen te verbinden met de toekomst. Voor ontspanning en om zaken te doen. Om gebruik te kunnen maken van nieuwe technieken en nieuwe mogelijkheden. Door in gesprek te zijn met onze klanten en te ontdekken waar behoeften liggen kunnen we de voordelen van de combinatie van onze producten steeds vaker benutten. We gaan voor flexibiliteit en keuzevrijheid, zolang de energie maar 100% groen is. En internet? Altijd en overal wat ons betreft. Ook in de polder en op het terras.

Ons hoofdkantoor staat in Middelburg en in Vlissingen wordt de kwaliteit van onze infrastructuur 24/7 gewaarborgd. Met ongeveer 500 medewerkers werken we elke dag aan onze ambitie: ‘Het dagelijks leven, wonen, werken en ondernemen, van onze klanten comfortabeler maken. Daar doen we het voor!’

Telecom

Wij leveren het snelste en betrouwbaarste internet van Zeeland. Door continu te blijven investeren in ons glasvezel- en coaxnetwerk zorgen we ervoor dat onze klanten nu en in de toekomst gebruik kunnen maken van de nieuwste mogelijkheden. Onze klanten kijken tv in de beste beeld- en geluidskwaliteit, op meerdere schermen tegelijk en waar en wanneer ze willen. Ook in de zorg en recreatie zorgen we ervoor dat de gasten en cliënten van onze klanten hiervan gebruik kunnen maken en optimaal kunnen genieten. Met een groot aanbod is er voor iedereen wat wils. En met tv-pakketten die maandelijks zijn af te sluiten en op te zeggen zijn klanten optimaal flexibel in wat ze kijken.  Voor de zakelijke markt biedt DELTA diverse telefonie oplossingen voor geïntegreerd vast en mobiel bellen. Deze sluiten aan bij de behoefte om bereikbaar en toch flexibel te zijn en is schaalbaar naar de grote van het bedrijf. Alle info over Telecom.

Energie

We leveren 100% groene stroom, opgewekt uit Nederlandse wind, Europese wind en Nederlandse biomassa, aan consumenten en ondernemers. Het vergroten van het energiebewustzijn is onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarom delen we kennis en ervaring en helpen we onze klanten de overstap te maken naar 100% duurzame energie. De elementen wind, zon en water zien we daarbij als de onuitputtelijke bronnen die dit mogelijk maken. Ook ondersteunen wij verschillende initiatieven om lokaal en duurzaam stroom op te wekken. Alle info over Energie.

Energieke Zeeuwse samenleving

Maar we verbinden niet alleen door het aanbieden van producten en diensten. We verbinden ook door altijd onze betrokkenheid te tonen bij maatschappelijke projecten en door sponsoring. Zo leveren we met het DELTA Zeeland Fonds, dat Zeeuwse initiatieven financieel en organisatorisch ondersteunt, een directe bijdrage aan een energieke Zeeuwse samenleving voor iedereen. En zijn we als trotste hoofdsponsor al jaren verbonden aan Concert at Sea en de DELTA ride fort he Roses. Alle info over onze initiatieven.

Bekijk hier het YouTube Kanaal van Delta.