DETASERVICE

Noord Brabantlaan 265
5652 LD Eindhoven


Tel. (040) 8440007
E-mail: info@detaservice.nl
Website: www.detaservice.nl

Detaservice is een jong, energiek en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in detacheren, uitzenden en werving en selectie. Haar grote kracht ligt in de ICT-, transport-, techniek- en administratieve sector.

Inhoudelijke kennis

Het verhaal van Detaservice leest als een goed boek. Het jonge detacheringbedrijf startte in 2009 op een zolderkamer met het grote Philips Healthcare als eerste klant. Vier jaar later heeft de zakelijke dienstverlener een mooi pand betrokken in Eindhoven. Daar zit Detaservice dicht op het vuur gezien haar kennis van de ICT. Kennis die volgens eigenaar Marc Barendse onontbeerlijk is bij het zoeken naar goede matches tussen klant en kandidaat. De grote kracht van Detaservice is niet voor niets dat het geen cv’s ‘schuift’ maar écht kijkt naar mens en bedrijf.

Persoonlijke betrokkenheid

Het is die persoonlijke betrokkenheid die het kleine bedrijf zo eigen maakt en positief onderscheidt van de ‘grote jongens’.

“Zo ben ik laatst nog een pizzaatje gaan eten met een kandidaat, dat zie ik ze bij die grote bureaus nog niet zo snel doen”. Ook is Barendse regelmatig - gehuld in overall - op werkplaatsen te vinden om persoonlijk te zien wat er binnen de bedrijven gebeurt, welke processen er zijn en welke mensen er werken. En aan de andere kant worden kandidaten perfect gescreend door goed te luisteren naar hun wensen en voorkeuren. Over het werk zelf, maar ook over reistijd en gezinssituatie.

Meedenken met klant en kandidaat

Detaservice weet zich naast haar persoonlijke betrokkenheid te onderscheiden op prijs. Zo hanteert het bedrijf een lagere fee dan andere partijen doordat ze haar overheadkosten laag kan houden. Het snelle schakelen en snel terugkoppelen naar de kandidaat zijn ook eigenschappen waarvoor het bedrijf geroemd wordt.

Kandidaten waarderen het dat ze weten waar ze aan toe zijn. Bedrijven aan de andere kant worden snel en adequaat geholpen doordat Detaservice vaak voor de juiste man op de juiste plaats weet te zorgen. Haar no cure no pay-beleid – geen facturatie voordat de proeftijd van een kandidaat succesvol is doorlopen – draagt bij aan dit positieve imago.

Linkedin bedrijfspagina RegioinBedrijf Volg RegioinBedrijf op Linkedin

Volg RegioinBedrijf op LinkedIn en blijf op de hoogte van regionale ontwikkelingen!