DEURZEN HEFTRUCKS B.V., VAN

Logo DEURZEN HEFTRUCKS B.V., VAN

Randweg-Zuid 3
6021 PW Budel

Tel. (0495) 493547

E-mail: info@vandeurzenheftrucks.nl
Website: https://www.vandeurzenheftrucks.nl/

Van Deurzen Heftrucks B.V.: Dienstbaar op het gebied van service, onderhoud en verhuur

Een gevoel van trots, dienstbaarheid, collegialiteit. Al ruim 30 jaar prijkt de naam Van Deurzen Heftrucks boven de gevel in het Brabantse dorp Budel. Medio jaren 80 opgericht door de naamhouder Jo van Deurzen, die na ruim 25 jaar werkervaring het bedrijf opstart en er de schouders onder zet.

Groei: van regionale naar internationale organisatie

Onder leiding van Mat Lammers en Jolanda Lammers-van Deurzen bouwt het bedrijf verder aan de toekomst en weet in de voorbije 15 jaar, een internationale organisatie neer te zetten met een zeer hoge naamsbekendheid en 40 vakbekwame collega’s. Doelbewust op zoek naar de kleine en middelgrote MKB  bedrijven. Dienstbaar zijn op het gebied van service, onderhoud en verhuur vanLinde machines, Agrimac ruw terrein heftrucks, Royal Forklift machines en JLG hoogwerker oplossingen. Van elektro palletwagen tot zwaarlast machine.

Onderhoud

Onze technische staf van 30 personen verricht onderhoud bij u in het bedrijf. Met goed uitgeruste buitendienstbussen wordt 75% van de storingen dezelfde dag nog opgelost. Zware gevallen worden in Budel behandeld. We beperken ons niet tot het merk Linde, Agrimac of Royal. We bieden dezelfde fl exibiliteit en kundigheid bij alle bekende merken van deze tijd. Alle monteurs zijn keurmeester, VCA gecertificeerd en werken op het hoogste niveau. Snel en adequaat.

Snelle interventies

Met onze ruime huurvloot wordt stilstand van uw productieproces voorkomen en bieden we oplossingen voor korte termijn op allerlei gebieden. Onze eigen transportmogelijkheden zorgen voor een snelle en vloeiende levering van het materieel.

Dealer van Linde intern transport, importeur van Agrimac ruwterrein heftrucks, importeur van Royal Forklift machines en leverancier van JLG hoogwerker oplossingen. Eigen ontwikkeling of aanpassingen voor custom made oplossingen? We staan graag voor u klaar. Al meer dan 30 jaar.