DHB LOGISTIEK

Logo DHB LOGISTIEK

Logistiekweg 18
4906 AB Oosterhout

Tel.(0162) 428878
E-mail: info@dhb-logistiek.com
Website: www.dhb-logistiek.com

Goederen in 24 uur via één organisatie verdelen in de hele Benelux? DHB toont dat het kan, en nog wel op een duurzame manier.

Minder transport

DHB wisselt uw goederen ‘s nachts uit tussen verschillende locaties in België, Nederland en Luxemburg. Die uitwisseling gebeurt snel en accuraat, via eigen cross-dock operaties en met eigen wagens, zonder centrale overslag.

Omdat onze logistieke locaties verspreid liggen over de hele Benelux, zijn uw goederen de volgende ochtend al dicht in de buurt van hun eindbestemming. Minder dan 24 uur na het vertrek. En met een zo klein mogelijk aantal kilometers.

Meer logistieke locaties

De klanten van DHB beschikken over 350.000 m2 warehousing, te kiezen tussen 14 locaties in de Benelux.

Vanzelfsprekend halen wij graag uw goederen op in uw eigen faciliteiten. Maar als die ver van de eindbestemming liggen, loont het de moeite opslag bij DHB te overwegen.

Met DHB bevinden uw goederen zich immers altijd in de nabijheid van uw klanten. U bespaart op kilometers en wint aan snelheid.

Meer rendement

Distributie en warehousing van DHB zorgen voor meer logistieke kracht met minder vrachtwagens en dus voor meer rendement.

Dat is goed voor het milieu. Want minder transport betekent minder CO2. En het is ook goed voor u. Want als DHB minder kilometers combineert met meer logistiek, dan merkt u dat in de eerste plaats aan − onze scherpe prijzen!